Illalla televisiossa: Kuinka ilkeä on "Ruotsin Ramsay"? - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: Kuinka ilkeä on "Ruotsin Ramsay"?

Nyt kyytiä saavat naapurimaan kuppilat!

Alexander Nilson (takana) on Ruotsin Gordon Ramsay, kun naapurimaan kuppiloita laitetaan kuntoon.­

19.11.2013 7:20 | Päivitetty 19.11.2013 15:28

Kuppilat kuntoon Ruotsi, Jim klo 19.00 Huippukokki Gordon Ramsayn realitysarjasta Kurjat kuppilat on tehty oma versionsa Ruotsissakin. Tänään alkavassa uudessa sarjassa Kuppilat kuntoon Ruotsi tutustutaan kokki Alexander Nilsoniin, joka piiskaa paikallisia ravintoloita parempaan kuosiin.

Alexander Nilson on 42-vuotias, Yhdysvalloissakin työskennellyt ruotsalainen huippukokki. Nilson ei karju naama punaisena, mutta Ramsayn tapaan hänkin on kovaääninen ja varsin suorasanainen. Ensimmäisessä jaksossa Nilsonin hampaisiin joutuu Malmössä sijaitseva ravintola Dal Cuore. Paikan ruokalista on valtava, mutta ruoka hengetöntä ja työntekijöiden riidat heikentävät ilmapiiriä.

Kiehtova maailma: Pariisin salaisuudet, TV1 klo 19.00 Notre Damen katedraali on niin suosittu nähtävyys, että urkuri harjoittelee öisin, kun ketään ei ole paikalla.

Suorana: Kortesmäki, TV2 klo 20.30 Joona Kortesmäen vieraita suorassa lähetyksessä ovat tänään räppäri Petri Nygård ja seikkailujuoksija Jukka Viljanen. Arkistovieraana: Volvo Markkanen, Teema klo 22.20 Entinen pankkiryöstäjä kertoo omista kokemuksistaan ja pohtii syitä, jotka saattavat ajaa nuoria rikolliselle tielle.

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa.

Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy keskiviikkoisin. Se myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa hintaan 1,30€ + Ilta-Sanomien hinta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?