Illalla televisiossa: Plastiikkakirurgi kertoo, kuinka näyttää nuoremmalta ilman leikkausta - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: Plastiikkakirurgi kertoo, kuinka näyttää nuoremmalta ilman leikkausta

Mitä on tehtävissä, jos haaveilee nuorekkuudesta, mutta kirurgin veitsi kammottaa?

Plastiikkakirurgi Rozina Alilla on muutama tehovinkki ryppyjä kammoaville!­

18.11.2013 7:23 | Päivitetty 18.11.2013 15:32

Prisma: Miten näyttää nuoremmalta?, TV1 klo 19.00 Plastiikkakirurgi Rozina Ali perehtyy ihotutkimuksen uusimpiin saavutuksiin. Tarkoituksena on selvittää, millä keinoin ihon saa näyttämään nuoremmalta ilman leikkausta. Auringonvalon vanhentavat vaikutuksen tunnetaan, mutta uutta tietoa on luvassa siitä, että säteet vaikuttavat ikkunalasinkin läpi. Tämä tulee ilmi, kun tarkastellaan rekkakuskien kasvoja: ne ovat selvästi ryppyisemmät ja huonokuntoisemmat juuri sen ikkunan puolelta, josta auringonvalo ajaessa paistaa.

Rozina perehtyy myös ravinnon vaikutuksiin. Hänellä on ikäviä uutisia herkuttelijoille: tutkimusten mukaan muun muassa sokerin syönti kiihdyttää ihon ikääntymistä. Entä mikä lienee totuus ihovoiteiden parantavista vaikutuksista?

Teiniäidit, TV2 klo 19.30 Uudet jaksot alkavat! Mukana ovat ensimmäiseltä kaudelta tutut serkukset Sarita ja Sanna sekä Demi ja Roosa.

Dokumenttiprojekti: Viru - Tarinoita hotellista, TV1 klo 21.30 Hotelli Virussa ovat viihtyneet niin suomalaisturistit, rakennusmiehet kuin vakoojatkin. Taru Mäkelän dokumentti kertoo hotellin historian.

Devils Ride, Kutonen klo 24.00 Kalifornian suurimpiin kuuluvan moottoripyöräkerhon edesottamuksia seurataan toisen kauden uusissa jaksoissa.

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa.

Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy keskiviikkoisin. Se myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa hintaan 1,30€ + Ilta-Sanomien hinta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?