Surullinen Harri Syrjänen Katri & tv-tähdissä: Jalkani olisi voinut jäykistyä pysyvästi - Viihde - Ilta-Sanomat

Surullinen Harri Syrjänen Katri & tv-tähdissä: Jalkani olisi voinut jäykistyä pysyvästi

Tunteet ovat pinnassa, kun Harri Syrjänen ja Jutta Helenius saapuvat Katri Utulan vieraiksi tanssikisan keskeyttämisen jälkeen. Harri esittelee myös loukkaantuneen jalkansa.

12.11.2013 13:34 | Päivitetty 12.11.2013 14:02

Harri Syrjänen ja Jutta Helenius joutuivat keskeyttämään Tanssii tähtien kanssa -kisan finaaliviikolla. Se on hyvin poikkeuksellista maailmanlaajuisessa formaatissa.    Harri kertoo nyt Katri Utulan haastattelussa koko tarinan siitä, miten hänen keskeyttämispäätöksensä syntyi, miltä päätöksen tekeminen tuntui ja millaiset fiilikset hänellä on nyt.   Mikään pieni tai helppo päätös keskeyttäminen ei ollut. Harri ja Jutta myöntävät, että tunteet ovat olleet päätöksen jälkeen todella pinnassa.   - Olemme molemmat itkeneet tämän vuoksi, Harri myöntää.   Harri esittelee myös varpaansa, jonka vuoksi hän ei voinut enää jatkaa tanssimista.   Mutta miksi yksi varvas oli este koko tanssikisalle? Harri kertoo tuoreessa haastattelussa, mitä olisi voinut seurata, jos hän olisi jatkanut kisassa.   - Kuulemma koko jalka olisi voinut jäykistyä pysyvästi, jos olisin tanssinut puudutuksen voimin koko viikon, Harri kertoo.

Jalkaan ruiskutetun puudutusaineen jälkeen tanssistudion takahuone näytti Harrin mukaan kuin doping-laboratoriolta.   - Jalasta roiskui piikitettäessä verta, mikä ei ole normaalia.   Harri kertoo myös, millaisia keskusteluja hän on käynyt finaalipaikan häneltä lunastaneen Raakel Lignellin kanssa.   Seuraa Katria Twitterissä  

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?