Sara Chafak esittelee parhaat puolensa - katso kuvakooste uran varrelta - Viihde - Ilta-Sanomat

Sara Chafak esittelee parhaat puolensa - katso kuvakooste uran varrelta

Miss Suomi Sara Chafak häikäisee Dancing on Ice -kilpailussa.

4.11.2013 15:05

Vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak, 23, on ollut upea ilmestys joka lauantai, kun hänet on nähty luistimilla Dancing on Ice -ohjelmassa.   Sara ja tanssikumppani Sasha Palomäki ovat tehneet näyttäviä esityksiä, mutta lähes yhtä paljon huomio on kiinnittynyt Saran seksikkäisiin luisteluasuihin.   Sara kertoo, että esiintyminen niukoissa vaatteissa ei ole, yllättävää kyllä, poikinut valtavaa palauteryöppyä miehiltä. - Kyllä aika moni tietää sen, että olen pitkässä suhteessa. Kai se sitten vaikuttaa, hän pohtii.

Jos kommenttia tulee, sävy on ennemmin kohtelias kuin härski. - Enemmän tulee sellaista marry me -juttua. "Tulisitko kahville kanssani Cafe Ursulaan, seilataan yhteiseen satamaan", Sara nauraa.

- Silloin tällöin joku kommentoi, että hyvä perse, mutten halua puhua niistä, koska en halua, että kommentoijat saavat huomiota, hän sanoo.   Saran poikaystävä Tuomas Varesvuo ei ole mustasukkainen tyttöystävän saamasta huomiosta. Usein myös Tuomas lukee kommentteja huvittuneena. - Ei tässä ammatissa ole varaa olla mustasukkainen. Se loppuisi hyvin lyhyeen. Ei sellaista jaksa kukaan, ja se pitää osata ottaa vain työnä.   Sara ja Tuomas ovat olleet yhdessä yhdeksän vuotta. He aloittivat seurustelun, kun Sara oli 14-vuotias. - Kelaa! Ensi vuonna siitä tulee 10 vuotta. Sit lähtee sokka irti, sitten juhlitaan, hän lupaa.

Kuvakoostevideolla nähdään lukuisia kuvia Chafakin mallinuran varrelta. Alla olevissa kuvissa Sara puolestaan esittelee syksyn seksikkäimpiä alusvaatteita.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?