Natalie Portman muuttaa miehen perässä Ranskaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Natalie Portman muuttaa miehen perässä Ranskaan

Natalie Portman muuttaa Eurooppaan aviomiehensä työpaikan perässä.

Benjamin Millepied vei Portmanin vihille vuonna 2012.­

31.10.2013 17:12

Näyttelijä Natalie Portman, 32, astuu lehdistön eteen mustassa leningissä hiukset kauniisti kiharoilla. Oscar-voittaja ja äiti on hyvin tyttömäinen.

Yli 30 elokuvassa parin viime vuosikymmenen aikana näytelleen Portmanin ura on ollut huikea. Työn lisäksi hän on kuuluisa siitä, että on käynyt Harvardin yliopiston ja osallistuu lasten sekä köyhissä oloissa elävien naisten hyväntekeväisyystoimintaan.

Portman on viimeiset vuodet puhunut ympäristöystävällisemmästä maailmasta ja ajaa hybrid-autoa monen muun amerikkalaisnäyttelijän tavoin.

Natalie tunnetaan myös siitä, että hän harkitsee tarkkaan, mihin projektiin ryhtyy. Hän on kieltäytynyt monista rooleista, eikä ole suuri jatko-osien fani.

Nyt hän näyttelee suositun Thor-elokuvan jatko-osassa Thor: The Dark World. Natalien vastanäyttelijänä, Thorina, on jälleen australialaisnäyttelijä Chris Hemsworth.

- Chris on upea ihminen ja ihana kollega. Chrisissä on niin paljon karismaa, että hän vie jalat alta, Portman hehkuttaa.

Portman ei kommentoi sanomisiaan jatko-osien tekemisestä, mutta painottaa palaavansa mielellään takaisin rooliinsa.

- Se oli omalla tavallaan jännä kokemus. Oli mukava tehdä elokuva Englannissa. Eurooppa korvaa pian elokuvien teossa Hollywoodin, Portman miettii.

Portman varmasti pitäisi siitä, että studiot ryhtyisivät entistä enemmän filmaamaan vanhalla mantereella. Hän nimittäin paljastaa asuvansa pian Ranskassa.

- Eurooppalaisissa elokuvissa ja teatterinlavoilla voi tehdä upean uran, hän sanoo.

Oscarin elokuvasta Black Swan saanut Portman rakastui tuon elokuvan aikana baletin asiantuntijana produktiossa mukana olleeseen entiseen balettitanssijaan ja nykyiseen koreografiin Benjamin Millepiediin.

Pariskunnalla on lapsi ja koti Los Angelesissa, jonne Millepied perusti tanssistudion.

Natalie Portman on yksi Thor: The Dark World -elokuvan tähdistä.­

Millepied ei tosin ehdi johtaa studiotaan täysipainoisesti, sillä hän on saanut hyvän työtarjouksen kotimaastaan Ranskasta. Millepiedille tarjottiin Pariisin Opera Baletin johtajan paikkaa.

- Pitää paikkansa, muutamme ensi vuonna Ranskaan. Näin ollen vietämme koko perhe paljon aiempaa enemmän aikaa Ranskassa. En puhu ranskaa kovinkaan hyvin, mutta uskon pärjääväni, älykkönä tunnettu ja muun muassa hepreaa sujuvasti puhuva Portman on sanonut.

Portman sanoo olevansa innoissaan myös siitä, että hän saa olla Pariisissa melko rauhassa. Los Angelesissa valokuvaajat seuraavat hänen liikkeitään.

- Uskoisin voivani kävellä Pariisin kaduilla rauhassa, hän naurahtaa kysyessäni virallisen haastattelun jälkeen hänen muutostaan Ranskaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?