Glee jättää jäähyväiset – Cory Monteithin kuolema musersi tekijät

Julkaistu: , Päivitetty:

Jäähyväiset
Supersuosittu Glee -sarja päättyy ensi vuonna. Sarjan tuottajat ovat vahvistaneet, että sarjan kuudes tuotantokausi tulee olemaan sen viimeinen.
Yksi Gleen päätähdistä Cory Monteith, 31, menehtyi heinäkuussa yliannostukseen ja sarjan tekijät myöntävät, että kuolemasta toipuminen on ollut vaikeaa Gleen tekijätiimille.

- On ollut hemmetin rankkaa joka päivä. Sarjan kirjoittajilla on ollut todella vaikeaa, ja kuvauksissa on ollut vaikea olla. Me valmistaudumme saamaan sarjan päätökseen. Teemme Gleetä vielä yhden vuoden ja se on sitten siinä. Viimeisen jakson ja tapahtumien piti pyöriä Coryn ympärillä, tuottaja Ryan Murphy sanoo RadarOnlinelle.

Gleessä kunnioitettiin Monteithin muistoa pari viikkoa sitten Yhdysvalloissa esitetyssä jaksossa. Monteith ja sarjan naispääosaa esittävä Lea Michele olivat rakastavaisia niin sarjassa kuin tosi elämässäkin.

Tuottaja kertoo, että sarjan juonikuviot on jouduttu laittamaan kokonaan uusiksi, sillä Monteithin esittämän Finnin ja Michelen esittämän Rachel Berryn romanssi päättyi Monteithin traagisen kuoleman myötä.

- Se on hirveän surullista. Koko viimeinen tuotantokausi piti olla Rachelin ja Finnin kausi, jossa käytäisiin läpi heidän rakkaustarinaansa. Tällainen tragedia pysäyttää ja sarjan tekijätiimi pohtii parhaillaan, miten sarja päätetään.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt