Maatilan prinsessa -kisaajat yllättivät tentissä: Nuorta poikimatonta lehmää kutsutaan emakoksi!

Julkaistu:

Huomenna tiistaina TV5:llä alkaa uusi tosi-tv-sarja, jossa tukku tosi-tv-sarjoista tuttuja tähtiä sekä muut enemmän ja vähemmän tunnetut naiset kilpailevat maatilan prinsessan tittelistä.
Maatilan prinsessa -sarjan ensimmäisessä jaksossa ei vielä ehditty kissatappelemaan, vaikka Saana Uimonen epäili niitä tulevan vielä.

- Mä olen ihan hirveä ihminen. Saan draaman pystyyn mistä vaan. Olen alkuun ystävällinen kaikille, mutta sitten mä näytän, hän luonnehti itseään.

Henna Kalinainen puolestaan vakuutti olevansa myös ystävällinen muille, mutta väärästä sanasta, voi tapahtua kauheita. Saana ja Henna tulivat hyvin toimeen keskenään.

- Saana on sydämellinen ja ihana eläväinen tyttö. Sen takia mä halusin ottaa sen mun pariksi. Ollaan molemmat tällaisia pieniä hömppiä, Henna kertoi, miksi valitsi ensimmäiseen tehtävään juuri Saanan.

Ensimmäisessä tehtävässä testataan naisten maataloustietoutta. Ensimmäinen kysymys meni hienosti, sillä melkein kaikki tiesivät, mikä oli suomalaisten tärkein ruokajuures ennen perunaa. Oikea vastaus on nauris.

Kolmannessa kysymyksessä tuli sitten tenkkapoo. Kukaan ei tietänyt, millä nimellä kutsutaan nuorta ensimmäistä kertaa poikivaa lehmää. Oikea vastaus on hieho.

- Tää on ihan pe*seestä, Henna kiukutteli. 

- Ihan ihme hömpänpömppäkysymyksiä ja nippelitietoa, ei mun sellaista tarvitsekaan tietää.

Siinä missä muut naiset vastasivat vasikan tai jättivät vastaamatta mitään, BB-talosta tuttu Suvi Pehkonen ja blondi kassaneiti Emmi Surakka yllättivät pähkäilyllään.

"Emakko", luki heidän vastaustaulussaan.

Maatilan prinsessa tiistaina TV5:llä klo 20.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt