Viihde

Ville Haapasalo - Hänet on ryöstetty ja hakattu, häntä on osoitettu aseilla ja ammuttu

Julkaistu: , Päivitetty:

Rankka elämä
Suomalainen näyttelijä Ville Haapasalo on Venäjällä superjulkkis. Kauko Röyhkän kirjoittamassa uutuuskirjassa Haapasalo kertoo hurjia tarinoita alkuvuosistaan Venäjällä.
Ville Haapasalo on Venäjällä iso nimi – isompi, kuin suomalaiset ymmärtävät. Hänet on esimerkiksi valittu Venäjän kolmanneksi arvokkaimmaksi kasvoksi Forbesin listauksessa ja hän on käynyt kalassa Putinin kanssa.

Lisäksi Haapasalo on neuvotellut mafiapomojen kanssa elokuvien rahoituksista, viettänyt kaksi viikkoa hullujenhuoneella, metsästänyt alligaattoreita Volgalla ja juonut pakon edessä 96-prosenttista lentokoneiden jäähdytysjärjestelmässä käytettävää alkoholipitoista ainetta.

Hänet on ryöstetty ja hakattu kymmeniä kertoja, häntä on osoitettu aseilla ja ammuttu liikkuvasta autosta. Hän on yrittänyt itsemurhaa kolme kertaa ja laihtunut kerralla 50 kiloa.

Nämä kaikki uskomattomat tarinat selviävät Kauko Röyhkän kirjoittamasta Et kuitenkaan usko - Ville Haapasalon varhaisvuodet Venäjällä -kirjasta. Röyhkän Venäjällä tekemiin Haapasalon haastatteluihin perustuvassa kirjassa ovat tärkeässä osassa myös valokuvaaja Juha Metson ottamat otokset.

Kirja on julkaistu tänään. Siinä Haapasalo myös kertoo suurimman heikkoutensa.

- Viina on mun heikkous.

- Kun pitää saada unenpäästä kiinni, niin viina on siihen valitettavan helppo ratkaisu.

- Mikään nukahtamispilleri ei auta, kysyy Röyhkä kirjassa.

- Se on aivan sama asia, parempi ottaa kaksi lasia vodkaa ja nukahtaa, Haapasalo vastaa.

Viina on pakottanut hänet myös pysähtymään ja ajattelemaan.

- Sain kerran portviinistä myrkytyksen. Yhtenä aamuna mä en pystynyt liikkumaan. Mä näen, mä kuulen hyvin. Yritän huutaa, mutta muissa kämpissä ei ollut ketään kotona. Siinä meni vähän yli vuorokausi, sitten tunto alkoi pikkuhiljaa palaamaan jäseniin. Siinä oli vuorokausi aikaa miettiä elämää. Tähän tämä hyytyi nyt. Toivottavasti joku tappaa mut. En mä voi tällä lailla elää, pää toimii, voin puhua, mutten pysty liikuttamaan mitään. Toivottavasti kuolen mieluummin nälkään kuin selviän tästä. Mutta sitten se palautui, Haapasalo muistelee yhtä elämänsä rankoista kokemuksista kirjassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt