Dancing on Ice: "Kanki"-Kaikkonen jännitti vaimonsa esitystä: "Hän on varmasti parempi tässä kuin minä tanssissa" - Viihde - Ilta-Sanomat

Dancing on Ice: "Kanki"-Kaikkonen jännitti vaimonsa esitystä: "Hän on varmasti parempi tässä kuin minä tanssissa"

Antti "Kanki" Kaikkonen oli lauantaina kannustamassa vaimoaan Satu Taiveahoa Dancing on Ice -ohjelman ensimmäisessä suorassa lähetyksessä.

Antti Kaikkonen ennen lähetystä. Vaimonsa Satu Taiveaho luistelee kisassa.­

28.9.2013 20:00

Kansanedustaja oli käynyt katsomassa vaimonsa luisteluharjoituksia jo pari kertaa ennen ohjelman alkua.   - Olen käynyt pari kertaa katsomassa, kun Satu on treenannut Kellokoskella ja Hyvinkäällä. Kyllä kehitystä on tapahtunut, Kaikkonen toteaa.   - Aluksi oli vähän haparointia, mutta nyt menee jo hienosti.   Pariskunta otti ohjelmaan osallistumisen yhteisprojektina. Antti päätti kannustaa vaimoaan parhaalla mahdollisella tavalla heti alkuunsa.   - Kävimme yhdessä jo keväällä luistelemassa ulkojäillä. Kaivoin vanhat hokkarit varastosta, Kaikkonen kertoo.   - En ollut itsekään luistellut aikoihin, mutta pysyimme pystyssä, Antti naurahtaa.   Itse Tanssii tähtien kanssa -kisassa "Kanki-Kaikkonen" -lempinimen saanut mies ei ole uskaltanut antaa treenivinkkejä vaimolleen.   - Satu pärjää parhaiten silloin, kun en anna tästä aiheesta mitään vinkkejä, mies hymähtää.   - Hän on varmasti parempi tässä kuin minä tanssissa, mutta katsotaan nyt, mitä yleisö sanoo.   Kansanedustaja kertoo, että vaimoa on jännittänyt valtavasti ennen suoraa lähetystä.   - Ensimmäinen suora lähetys on kaikkein jännittävin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?