Nämä olivat Jari Sarasvuon mielestä avausjakson kiperimmät paikat - blackout iski - Viihde - Ilta-Sanomat

Nämä olivat Jari Sarasvuon mielestä avausjakson kiperimmät paikat - blackout iski

Katso Jari Sarasvuon jälkilöylyt heti ensimmäisen suoran talk show'n jälkeen.

27.9.2013 9:17 | Päivitetty 27.9.2013 9:30

Jari Sarasvuo on hämmentynyt siitä, että vuosikymmenien esiintymiskokemuksen jälkeenkin jännitys ja ja jopa totaaliset hetken blackoutit pääsivät yllättämään - vai oliko syynä sittenkin laulaja Jenni Vartiaisen läsnäolo?

Jenni Vartiaisen kanssa.­

Suomen suosituimpiin naisartisteihin lukeutuva Vartiainen saapui Sarasvuon vieraaksi erilaisessa roolissa, kuin missä on tottunut esiintymään julkisuudessa. Nyt Vartiainen ei kertonut ensi kuussa julkaistavan Terra-albuminsa synnystä, vaan puhui työstään ”hengitystyöläisenä”.

Sarasvuon ensimmäinen kysymys Vartiaiselle oli: "Mitä sinä kuulet nyt?"

- Sydämen lyöntejä, vastasi Vartiainen.

Vartiainen keskusteli Sarasvuon kanssa pitkän tovin opinnäytetyöstään, jossa hän tutki äänen vaikutusta stressinlievitykseen. Sarasvuo paljasti kärsivänsä paniikkikohtauksista ja Vartiainen pääsi tekemään miehen kanssa rauhoittavia ääniharjoituksia. Koko yleisö pääsi testaamaan käytännössä, miten ääniharjoitukset toimivat.

Susanna Koski saapui haastateltavaksi.­

Kari Hotakainen­

Sarasvuo oli pelkkää hunajaa nuoren tähtiartistin vieressä, ja tunnustautui tämän suureksi ihailijaksi. Miten Jari Sarasvuo näkee itse ensimmäisen lähetyksensä?

Sarasvuo -talk show'n ensimmäinen suora lähetys esitettiin Nelosella myöhään torstai-iltana. Mitä mieltä olit Sarasvuon paluusta tv-ruutuun? Oliko se sitä, mitä olit odottanutkin?

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?