Illalla televisiossa: Ruokaa, juomaa ja strippareita – näin kauppoja vauhditetaan seksillä - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: Ruokaa, juomaa ja strippareita – näin kauppoja vauhditetaan seksillä

Eroottiset yrityslounaat ovat yksi korruption muoto.

26.9.2013 7:58 | Päivitetty 26.9.2013 15:29

Silminnäkijä: Hunajainen ase, TV2 klo 20.00 Seksipalvelujen käytöstä osana korruptiota ei ole juuri puhuttu. Silminnäkijä esittää ranskalaista alkuperää olevan raportin, jota on kuvattu Ranskassa, Belgiassa, Yhdysvalloissa ja Venäjällä. Yritysjohtajat kertovat avoimesti, miten lounaita ryyditetään prostituoiduilla ja  kauppoja pedataan strippareilla.

Mirage-hävittäjien viennistä vuosia vastannut johtaja Michal-Jack Chasseuil kertoo, kuinka kauppoihin kenraalien kanssa kuuluivat aina hyvä ruoka, juoma ja tytöt. Rakennusliikkeen entisen johtajan David Roquet’n kohtaloksi puolestaan koitui Dominique Strauss-Kahnin seksiskandaali. Strauss-Kahn jätti tehtävänsä Kansainvälisen valuuttarahaston (IMF) johdossa, kun häntä epäiltiin hotellityöntekijän raiskauksesta vuonna 2011. Tutkinnan myötä paljastuivat myös ranskalaisen rakennusliikkeen järjestämät eroottiset yrityslounaat. David Roquet sai tuomion parituksesta, menetti työnsä ja maineensa. Nyt hän on katkera siitä, että hänet uhrattiin.

Ohjelmassa kuvataan myös salaa yökerhossa, johon viedään ranskalaisia kaupunginjohtajia. Eräs yritysjohtaja kertoo, kuinka sai noin tuhannen euron satsauksella kahden kuukauden kuluttua 200 000 euron sopimuksen.

Kaksi julkkista ja yhdet häät, Liv klo 21.00 Tänään nähdään kohujakso, jossa morsian rakastuukin kaasoonsa. Häät silti järjestetään, hommamiehinä Esko Eerikäinen ja Niko Nousiainen. Lue kolmiodraamasta lisää täältä! Spotlight: Suomen venäläiset lapset, Fem klo 21.30 Spotlight käy Petroskoissa tutustumassa sikäläisten näkemyksiin Suomen ja Venäjän välisistä huoltajuuskiistoista. Ohjelmassa seurataan myös erään perheen kamppailua lasten asuinpaikasta: Venäjällä äidin luona vai Suomessa isän luona? Enbuske & Linnanahde Crew, MTV2 klo 22.35 Haastattelussa NHL-tähti Teemu Selänne ja omasta mielestään sylkykupiksi joutunut Hjallis Harkimo. Vesa Keskinen kertoo, miksi lopetti juomisen. Jussi Halla-aho ja Maria Guzenina-Richardson taistelevat Syyrian lapsista.

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa.

Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy keskiviikkoisin. Se myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa hintaan 1,30€ + Ilta-Sanomien hinta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?