BB-Marianne Andyn taidenäyttelyssä: Olemme kuin isä ja tytär - Viihde - Ilta-Sanomat

BB-Marianne Andyn taidenäyttelyssä: Olemme kuin isä ja tytär

Julkkis Big Brotherissa kisanneet Marianne ja Andy ystävystyivät talossa.

Angela McCoy (vas.) ja Andy McCoy (oik.) ovat BB-Mariannen ystäviä.­

19.9.2013 21:09

Marianne Kallio osallistui muusikko Andy McCoyn Xtravaganza-taidenäyttelyn avajaisiin Helsingin Kaapelitehtaalla torstai-iltana.

Sekä Andy että Marianne kilpailivat Julkkis Big Brother –ohjelmassa. Heidät kummatkin poistettiin talosta sääntörikkomuksen vuoksi. Andy lähti viime viikolla ensin, ja Marianne seurasi heti seuraavana päivänä perässä.

Marianne kertoi IS:lle saaneensa Andylta henkilökohtaisen kutsun avajaisiin.

- Olemme hyvin läheisiä, kuin isä ja tytär, Kallio kuvaili kaksikon ystävyyttä. -  Myös Angela on mahtava ja tulemme toimeen hyvin, hän jatkoi viitaten Andyn vaimoon Angela McCoyhin.

Marianne, 19, oli BB-talon kuopus ja sai usein kuulla tylyjäkin kommentteja muilta talon asukkailta. Andy kuitenkin otti naisen siipiensä suojaan eikä pitänyt Mariannen haukkumisesta.

- Andy oli minulle läheisin talossa, usein ainoa joka puolusti, Marianne vahvisti.

Marianne joutui lähtemään talosta, kun hän löi kanssakilpailijaansa Teppoa avokämmenellä poskelle. Hän ei kuitenkaan kadu taloon lähtemistä. - Se oli mahtava kokemus, avasi lisää silmiä. Hyvä että tuli koettua.

Myöskään tapa, jolla Marianne joutui talosta poistumaan, ei häntä harmita. - Se on mennyttä, eikä sitä voi enää muuttaa kuitenkaan.

Myös Julkkis Big Brotheriin osallistunut laulaja Frederik oli paikalla Andy McCoyn taidenäyttelyn avajaisissa.

Angela ja Andy McCoy sekä Andyn taideteosten manageri, hollantilainen Ivo de Lange Andyn taidenäyttelyn avajaisissa torstaina.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?