Dancing on Ice -ohjelman avausjaksossa huippuyllätys: Jenni Vartiainen tuomaristossa! - Viihde - Ilta-Sanomat

Dancing on Ice -ohjelman avausjaksossa huippuyllätys: Jenni Vartiainen tuomaristossa!

Nelosen uutuusohjelma Dancing on Ice saa heti avausjaksoon yllättävän vierailevan tuomarin, kun taitoluistelua harrastanut Jenni Vartiainen saapuu ohjelman vieraaksi.

Jenni Vartiainen­

17.9.2013 14:57

Lauantaina 28. syyskuuta nähdään Dancing on Ice -ohjelman ensimmäinen suora lähetys, ja ensimmäisen jakson vieraileva tuomari on Suomen menestyneimpiin artisteihin kuuluva Jenni Vartiainen. Hänellä itsellään on pitkä kokemus taitoluistelusta.   - Olen pyörinyt jäällä kolmevuotiaasta, ja seitsemänvuotiaana aloitin kisaamisen. Kymmenen vuotta elin yksinluistelulle aina SM-junioreihin asti. Kisaamisen lajissa lopetin 16-vuotiaana, Jenni kertoo.   - Odotan innolla, mitä tuleman pitää. Hienoa, että tällainen ohjelma nähdään nyt myös Suomessa, Jenni toteaa.   Hän muistuttaa, että kyseessä ei ole helppo laji.   - Ja hattu nousee jo nyt kaikille kisaajille – ei ole helpoin laji kyseessä. Vaatii rohkeutta temppuilla terien varassa jäällä ja vielä suorassa tv-lähetyksessä.   Hän esittää ohjelmassa lisäksi uuden sinkkunsa Junat ja naiset.   Ohjelman juontavat Marja Hintikka ja Lorenz Backman, ja luistelijoiden päävalmentajana toimii Laura Lepistö. Vakiotuomareina esityksiä arvioivat Mila Kajas-Virtanen, Mika Saarelainen ja Anuliisa Uotila.   Kullakin jaksolla on oma teemansa, ja ensimmäisen jakson teema on Kuka minä olen.   Kukin tähtiluistelija on valinnut esityksensä musiikiksi kappaleen, joka kuvastaa häntä itseään tai on ollut hänen elämässään tärkeä.

Dancing on Icen ensimmäisessä jaksossa nähdään seuraavat luistelunumerot:

1. Mia Ehrnrooth ja Ari-Pekka Nurmenkari – Fergie: A Little Party Never Killed Nobody 2. Kim Herold ja Pia Airaksinen – Damien Rice: The Blower’s Daughter 3. Susanna Ruotsalainen ja Aapo Turpeinen – Queen: The Show Must Go On 4. Arttu Wiskari ja Eveliina Pöllänen – The Blues Brothers:  Everybody Needs Somebody 5. Sara Chafak ja Sasha Palomäki – Jessie J:  Nobody’s Perfect 6. Sauli Koskinen ja Nea Ojala – Haloo Helsinki!: Maailman toisella puolen 7. Helena Lindgren ja Tommi Piiroinen – Vesa-Matti Loiri: Nocturne 8. Kari Salmelainen ja Jenni Calvert – Sammy Davis Jr.: Mr. Bojangles 9. Satu Taiveaho ja Mikko Minkkinen – Pave Maijanen: Pidä huolta 10. Sinuhe Wallinheimo ja Tiina Blake – Kolmas nainen: Valehtelisin jos väittäisin

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?