Frederik IS:lle: "Minulle ei maksettu BB-taloon menosta" - Viihde - Ilta-Sanomat

Frederik IS:lle: "Minulle ei maksettu BB-taloon menosta"

Frederikin lähtöä BB-talosta ei oltu sovittu etukäteen, hän lähti yksinkertaisesti siksi, että talossa rupesi ahdistamaan.

Frederik­

19.9.2013 10:56

Moni asia ärsytti Frederikiä BB-talossa. Yksi oli päivätehtävä, jossa asukkaat määrättiin tanssimaan Joutsenlammen tyyliin. Frederik hermostui balettitehtävästä ja uhkasi jättää koko Big Brother -talon.

Päiväkirjahuoneessa Frederik puhisi, ettei tehtävä sovi hänen imagolleen.

- Että mä lähden kansan pelleksi tuohon! Vedän sukkikset jalkaan ja lähden pullistelemaan tuonne! Mä en lähde kansan pelleksi naurattamaan ihmisiä. Tämä on korniuden huippu, s****na   Frederik ei halunnut pukeutua mummovaatteisiin, koska se loukkasi sekä häntä että Suomen vanhuksia.   - Loukkaa Suomen ikääntyvää kansaa, että minulle yritettiin laittaa mummohattu päähän. Huumorin olisi pitänyt olla vähän älykkäämpää, tuo oli aika halpamaista.   Frederik ei myöskään pitänyt siitä, että taloon muodostui kaksi ryhmittymää.   - Siellä oli tämä kanalauma, ja sitten jätkälauma.   Hän sanoo ärsyttäneensä talon naisia tahallaan, jotta saisi tylsiin päiviin jonkinlaista säpinää.   - Olotila oli siellä ankea, halusin jotain jännitettä saadakseni ohjelmasta hauskan.   Hän kieltää saaneensa ohjelmasta rahaa.   - Penniäkään en saanut, minulle ei maksettu taloon menosta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?