Jack Nicholson: En pysty enää iskemään naisia

Julkaistu:

Legenda ei aio enää tehdä töitä, mutta se ei johdu huhutuista muistiongelmista.
RadarOnline-sivusto siteerasi viime viikolla anonyymia Hollywood-vaikuttajaa, joka sanoi Jack Nicholsonin jättäneen elokuvat taakseen, koska kärsii muistiongelmista. Toistaiseksi viimeisen elokuvansa How Do You Know'n hän teki vuonna 2010.

Sun-lehden toimittaja vietti 76-vuotiaan Nicholsonin kanssa iltapäivän New Yorkissa ja vakuuttui siitä, ettei näyttelijäikonin muistissa ole mitään vikaa.

- Minulla on matemaatikon aivot. Näen asiat matemaattisesti - myös ihmissuhteissa. Kaikki on vain tilastoja ja todennäköisyyksien lakeja, Nicholson selitti.

Hän haluaa silti jättää Hollywoodin taakseen. Nicholsonilta puuttuu palo tehdä työtä.

- Minun ei tarvitse olla enää tuolla. Itse asiassa, se oli osa elämäni, josta en koskaan oikeasti pitänyt.

Nicholson sanoo oppineensa toimimaan ilman Hollywoodia.

- Ihminen muuttuu vanhetessaan. Tarkoitan, etten ole yksinäinen susi tai hylkiö, mutta minun ei vain tarvitse enää olla tuolla. En pidä siitä, niin simppeliä se on.

Kolminkertainen Oscar-voittaja on tunnettu naistenkaataja.

- Sydämeni on vielä villi, mutta painovoiman lait ovat iskeneet vastaan. En pysty iskemään naisia enää julkisella paikalla. En valinnut tätä, mutta se ei vain tunnu enää oikealta tällä iällä, hän järkeilee.- Elämässäni oli kohtia, joissa naiset halusivat minua oudon paljon. En ole enää siinä kondiksessa, mikä on surullista.

Nicholson valittelee, ettei hänen sukkiensa alta enää pursua karvaa.- Se tarkoittaa sitä, että tulet vanhaksi, Jackie Boy. Sen sijaan karva tulee ulos korvistani.Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt