Harper Beckham ja muut julkkismaailman suloisimmat silmäterät

Julkaistu:

Katso kuvagalleria julkkismaailman söpöimmistä pikkulapsista!
Kaksivuotias pikkuneiti Harper Beckham on suloinen taapero, joka on nuoresta iästään huolimatta kokenut kävijä muotinäytöksissä. Harper seurasi äitinsä Victoria Beckhamin malliston esittelyä New Yorkin muotiviikoilla isänsä Davidin sylistä ja tuli hyvin toimeen jopa Paholainen pukeutuu Pradaan -kirjan huhutun esikuvan Vogue-päätoimittajan Anna Wintourin kanssa.

Puolitoistavuotias Blue Ivy Carter on äitinsä Beyoncén ja isänsä Jay-Z:n maailmannapa. 

- Minulle mielikuva taivaasta on tyttäreni nauru. Helvetti taas se, jos lapseni on kadoksissa on kolme minuuttia, onnellinen isä on kuvannut isyyttä.Sarah Jessica Parkerin ja Matthew Broderickin neljävuotiaat kaksostytöt Marion ja Tabitha kirkastavat New Yorkin Greenwich Villagen hienostokaupunginosaa samanlaisissa vaatteissaan, poninhännillään ja valloittavilla hymyillään.Jessica Alballa on kaksi tytärtä avioliitosta Cash Warrenin. Honor on 5-vuotias, Haven taas 2.

Kun Albalta kysyttiin haastattelussa, mikä on vaikeinta kahden pikkuisen äitinä, vastaus ei yllätä.

- Se klassinen vastaus: sopivan unimäärän saaminen!Katie Holmesin ja Tom Cruisen Suri-tytär on jo ehtinyt 7-vuotiaaksi. Pikkuneiti on joutunut elämään koko elämänsä kameroiden ristitulessa. Katie yrittää taata lapselleen normaalin elämän New Yorkissa, mutta vaikeaa se on. Huhujen mukaan Suri olisi jo kovin hemmoteltu lapsi, joka on tottunut saamaan kaiken haluamansa.

 

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt