Viihde

Naislääkäri tappeli Mikael Persbrandtin kanssa - sytytti talon ja takin tuleen!

Julkaistu: , Päivitetty:

SYTYTTI TAKIN TULEEN
Ruotsalaisnäyttelijä Mikael Persbrandtin illanvietto Visbyssä johti tulipaloon ja murhapolttosyytteisiin.
Gunvald Larssonin roolista Beck-sarjassa tunnettu Mikael Persbrandt oli juhlimassa viime heinäkuussa ystäviensä luona Visbyssä.

Aftonbladetin mukaan iltakahdeksan aikoihin hänen ravintoloitsijaystävänsä poisti ravintolasta häiritsevästi käyttäytyneen naislääkärin.

Kolmen jälkeen yöllä näyttelijä ja ravintoloitsija lähtivät ravintoloitsijan kotiin. Myös ravintolasta poistettu naislääkäri kurvasi paikalle myöhemmin autolla.

Kuulusteluissa lääkäri väitti molempien miesten olleen alasti hänen saapuessaan paikalle. Nainen oletti, että miehet kävisivät hänen päälleen.
Molemmat miehet kiistävät tämän.
Persbrandt kertoi ottaneensa suihkun ravintolaillan päätteeksi ja hänellä oli sanojensa mukaan sen takia vain pyyhe päällään.

Nainen ja miehet alkoivat riidellä, ja ravintoloitsija heitti naisen ulos. Mitään fyysistä kontaktia ei miesten mukaan ollut.

Nainen palasi takaisin hakemaan tavaroitaan kiljuen ja huutaen.

Ravintoloitsija ja Persbrandt lähtivät takaovesta takaisin ravintolaan hakemaan tupakkaa ja vetämään hermosavuja. Nainen jäi taloon, löysi talosta ravintoloitsijan puhelimen ja soitti näyttelijälle siitä.

- Nyt täällä palaa ja poliisi on paikalla, nainen julisti puhelimeen.

Ravintoloitsija juoksi asunnolleen ja näki sen olevan ilmiliekeissä. Hän yritti sammuttaa paloa.

Lääkäri puolestaan kuvasi videon, jossa hän sytyttää Persbrandtin takin tuleen ulkosalla. Tuli levisi sisätiloihin. Katso Aftonbladetin käsiinsä saama video täältä!

Kuulusteluissa nainen puolustautui, ettei tulen leviäminen ollut hänen tarkoituksensa. Naista syytetään murhapoltosta. Hänet on määrätty mielentilatutkimuksiin.

Persbrandtilla oli kuulusteluissa oma näkemys tapahtuneesta.

- Hän jahtasi minua.


 

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt