Illalla televisiossa: Työntekijöiden krapulaylläri saa Sukulan raivoihinsa

Jyrki Sukula laittaa taas kuppiloita kuntoon.

4.9.2013 7:27

Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! Nelonen klo 20.00 Jyrki Sukula palaa kunnostamaan kuppiloita, ja ensimmäisenä on vuorossa vilppulalainen ravintola Isabella. Ravintola muistuttaa räkälää, eikä listaa ole uudistettu vuosikymmeneen. Omistajan ja työntekijöiden välillä kytee ristiriitoja. Ruokakin saa Sukulalta tylyn tuomion. Ennen uudistuneen ravintolan avajaispäivää Sukula järjestää ravintolan työntekijöille hengenkohotusillan illallisineen. Työntekijät ottavat ilon irti suomalaiskansalliseen tyyliin, ja aamulla töihin valuu väsynyttä väkeä. Miten Sukula saa homman takaisin haltuun?

Nashville, Nelonen klo 21.00 Uusi draamasarja sijoittuu kantrimusiikin maailmaan. Sarjan tähtinä nähdään muun muassa Hayden Panettiere ja Connie Britton.

Anthony Bourdain maailmalla, Nelonen klo 21.00 Nyt nähdään uusintana Suomi-jakso, jossa tähtikokki Anthony Bourdain saa syödäkseen karjalanpiirakoita. Myös juomapuolesta on huolehdittu Helsingin-vierailulla.

Levottomat sielut, Fox klo 21.55 Michelle Pfeiffer loistaa roolissaan ongelmia pursuavan koulun opettajana.

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa.

Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy keskiviikkoisin. Se myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa hintaan 1,30€ + Ilta-Sanomien hinta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?