"Ei tullut mieleenkään kieltäytyä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta"

Ystävykset Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi eivät enää ota paineita Tanssii tähtien kanssa -ohjelman juontourakasta.

4.9.2013 7:41

Tanssii tähtien kanssa -konkarit Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi suuntaavat molemmat jo neljännelle kaudelleen valtavan suosion saavuttaneen kisan juontajina. Pari odottaa suorien lähetysten alkamista hyväntuulisena.

- Ei tullut mieleenkään kieltäytyä ohjelmaan mukaantulosta. Tämä tuotanto on minulle freelancerina pisin jatkumo ja tärkeä osa uraani ja ammatti-identiteettiäni, Mikko sanoo.

Vappu oli vuoden poissa tehtävästä perheenlisäyksen vuoksi. Nyt hänestä on mukavaa palata tanssikilpailun juontajaksi tutun kollegan rinnalle.

- Olemme Mikon kanssa paljon tekemisissä, koska olemme hyviä ystäviä. Meille on kehittynyt yhteinen huumorintaju. Tämähän alkaa olla ihan helppoa tämä työnteko! Vappu lohkaisee.

Vaikka Vapun tytär Viola täyttää vasta 11 kuukautta, teki Vappu jo keväällä Korkojen kanssa -ohjelmaa. Tanssikisan juontaminen ei siis ole paluu äitiyslomalta.

- Ei tästä tule mitään paineita. Nyt olen vain parina päivänä viikossa töissä ja toinen niistä päivistä on sunnuntai. Se helpottaa tilannetta.

Paineita ei aiheuta myöskään suorien lähetysten jännittäminen, vaikka Vappu tunnustaa, että edelleen tulee perhosia vatsaan.

- Se on yksi syy, miksi rakastan tätä työtä. Arkielämässä ei tule samanlaisia adrenaliinipiikkejä. Kun selviää ensimmäisistä minuuteista, niin jännitys laukeaa. Emme käytä Mikon kanssa prompteria emmekä kortteja juonnoissa, ainoastaan tulosten ilmoittamisessa. Saa nähdä, kuinka selviän tauon jälkeen.

Lue koko haastattelu ja TTK-parien esittelyt uudesta Tv-lehdestä!

Uudessa Tv-lehdessä lisäksi:

  • Syksyn uutuuspaketti: Esittelyssä uudet viihde- ja asiaohjelmat, sarjat ja tosi-tv-ohjelmat!

  • Uusi kotimainen luonto-ohjelma tekee lähimetsää tutuksi.

  • Salkkarit palaa hurjin juonenkääntein.

  • Lisäksi tv-viikon kaikkien elokuvien arviot, 61 kanavan ohjelmatiedot ja kahdeksan sivun muhkea ristikkoextra!

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?