Michael Douglas ja Catherine Zeta-Jones eivät mahdu enää saman katon alle - Viihde - Ilta-Sanomat

Michael Douglas ja Catherine Zeta-Jones eivät mahdu enää saman katon alle

Michael Douglasin ja Catherine Zeta-Jonesin liitto on pahoissa vaikeuksissa, vahvistaa People-lehti.

28.8.2013 15:36 | Päivitetty 28.8.2013 20:58

Michael Douglasia ja Catherine Zeta-Jonesia ei ole nähty yhdessä sitten huhtikuun. Heidän erostaan on huhuttu paljon, mutta nyt luotettava People-lehti vahvistaa parin ottavan etäisyyttä toisiinsa.

- He ovat tauolla, lähde sanoo.

He eivät kuitenkaan ole vielä hakeneet eroa.

Douglas, 68, on paraikaa jahdillaan Sardiniassa, kun taas Zeta-Jones, 43, pyörittää kotia New Yorkissa kahden lapsensa kanssa. Lapset ovat iältään 12 ja 10 vuotta.

Pari meni naimisiin vuonna 2000. 13-vuotinen liitto alkoi rakoilla, kun Douglas sairastui kurkkusyöpään ja Zeta-Jonesilla todettiin kaksisuuntainen mielialahäiriö.

Pari häävuonna 2000.

  - Stressi on vienyt mehut liitosta, ystävä sanoo Peoplelle.

Catherine Zeta-Jones hakeutui hoitoon kaksisuuntaiseen mielialahäiriönsä vuoksi toukokuun alussa. Nyt kuitenkin epäillään, että hoitolaitokseen hakeutumisen todellinen syy on näyttelijän alkoholiongelma. National Enquirer väitti toukokuussa, että Zeta-Jones on käyttänyt runsaasti alkoholia ja syönyt samalla lääkkeitä. Hänen aviomiehensä patisti vaimonsa hoitoon.

- Michael oli huolissaan hänen terveydestään. Catherine vaikutti suistuneen raiteiltaan, lehdelle puhunut lähde sanoi.

Amerikkalaislehden mukaan Zeta-Jones on ollut pitkään masentunut. Hänen väitetään hukuttaneen huolensa alkoholiin. Suuseksikohu

Douglasilla oli varmasti seliteltävää kesäkuussa vaimolleen, kun hän heitti Guardianin haastattelussa uskovansa saaneensa kurkkusyöpänsä suuseksistä välittyneestä HPV:stä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?