Viihde

Näin Michael Douglasin ja Catherine Zeta-Jonesin rakkaus alkoi

Julkaistu:

Suhdekriisi
Näyttelijätähdet tapasivat elokuvafestivaaleilla, kun Douglas oli vielä naimisissa ensimmäisen vaimonsa kanssa.
Michael Douglas ja Catherine Zeta-Jones tapasivat vuonna 1998, kun Douglas oli vielä naimisissa entisen puolisonsa Diandra Lukerin kanssa. Danny DeVito esitteli pariskunnan toisilleen Deauvillen elokuvafestivaaleilla Ranskassa. He alkoivat tapailla vuotta myöhemmin. Tuolloin Douglas tosin eli jo asumuserossa ensimmäisen vaimonsa kanssa.

Douglasin 23 vuotta kestänyt avioliitto päättyi vuonna 2000, ja samana vuonna hän meni naimisiin Zeta-Jonesin kanssa.

- Tiedän, että tämän sanominen tietää ongelmia. Minulla ei ole mitään häntä vastaan, ja oikeastaan olen hyvin kiintynyt ensimmäiseen vaimooni. Meidän olisi kuitenkin pitänyt päättää se avioliitto kymmenen vuotta aikaisemmin, Douglas kertoi Mirror-lehdelle 8. elokuuta puhuessaan asioista, joita katuu elämässään.Aluksi liitto Zeta-Jonesin kanssa oli helppo tuomita vain Douglasin hullaantumiseksi 25 vuotta nuorempaan naiseen, mutta vuosien vieriessä suhde osoittautui pitäväksi.

- Siinä oli jotakin erityistä, mutta työ piti meidät erossa. Emme suudelleet ennen kuin yhdeksän kuukautta tapaamisen jälkeen, Zeta-Jones kertoi People –lehdelle vuonna 2003.

Douglas kosi nuorikkoaan vuonna 1999 uudenvuoden aattona Aspenissa. Pariskunta vihittiin avioliittoon Plaza-hotellissa New Yorkissa 350 vieraan todistaessa.

Michael Douglas nähdään paraikaa elokuvassa My Life With Liberace. Zeta-Jones puolestaan tähdittää tämän kuun lopussa ensi-iltansa saavaa elokuvaa Red 2.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt