Micheline Roquebrune kirjoittaa ensirakastelustaan Bond-tähden kanssa - "Avasin nahkavyöni..." - Viihde - Ilta-Sanomat

Sean Conneryn vaimo kirjoittaa ensirakastelustaan Bond-tähden kanssa - "Avasin nahkavyöni..."

Bond-legenda Sean Connery, 82, harrasti seksiä tulevan vaimonsa kanssa vain 24 tunnin päästä ensitapaamisesta.

27.8.2013 9:21

Hänen ranskalainen vaimonsa Micheline Roquebrune, 84, on kirjoittanut intiimin artikkelin Gala-lehteen parin lemmenliekeistä.

Kohtaaminen tapahtui maaliskuussa 1972 Marokossa, kun Connery oli vielä naimisissa australialaisen näyttelijän Diane Cilenton kanssa. Katseet kohtasivat Mohammedia-golf-klubilla. Sänkyyn he päätyivät vuorokauden päästä.

"Avain on ovessa. Hän lukee lehteä alastomana sängyllä. Hyppään yhdellä askeleella hänen sänkyynsä ja avaan nahkavyöni ja teeskentelen ruoskivani häntä sillä samaan aikaan, kun tanssin."

"Hän tarttuu minuun ja suutelee minua intohimoisesti. Melkein julmasti. Eläimellisesti. Hänen ihonsa erittää tuoksua - ei kuuman hiekan, vaan pikemminkin piikiven, lämpimältä ja tainnuttavalta tuntuvaa hajua, joka tuntuu samalta kuin toisiaan vasten hankaavat kivet. Leijun pois.

"Neljän päivän päästä jatkamme golfin peluuta kuin toisilleen tuntemattomat ja sen jälkeen harrastamme seksiä kuin hullut. Todellisuus on parempaa kuin fantasia. Yhdelläkään miehellä ei ole minuun tällaista vaikutusta."

Hän jatkaa lehdelle jumaloivansa miestään.

- Maailmalle hän on suuri tähti, mutta minulle ennen kaikkea unelmieni mies.

Kuumien Marokon öiden jälkeen Micheline ja Sean erosivat kahdeksi vuodeksi. Sitten ranskalainen sai kutsun Bond-tähdeltä Marbellaan.

- Ajattelin, kuka hän kuvittelee olevansa. Mutta sitten hän tuijottaa silmillään minua ja kuiskaa kaivanneensa minua...en voi olla ajattelematta sinua ja unohtaa sinua."   Pari sai toisensa lopulta vuonna 1975 ja on yhdessä yhä.

Asiasta kertoi Female First -sivusto.

Sean Connery vuonna 1971 elokuvassa Timantit ovat ikuisia.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?