Tässä ovat Dancing on Ice -tähtiluistelijat!

rac

Julkaistu: , Päivitetty:

Dancing on Ice
Uuden Dancing on Ice -ohjelman julkkiskilpailijat on paljastettu.
Nelosella 28. syyskuuta käynnistyvässä Dancing on Ice -ohjelmassa kilpailee kymmenen julkkista. Tähtiluistelijoilla on parinaan ja valmentajanaan luistelun ammattilainen.

Katso suoran lähetyksen videotallenne kilpailijoiden julkistamistilaisuudesta yllä olevalta videolta. Video ei näy kaikilla mobiililaitteilla.

Ohjelman ensimmäisellä kaudella nähdään entinen kansanedustaja Satu Taiveaho, viihdepersoona Sauli Koskinen, Salkkari-näyttelijä Mia Ehrnrooth, muusikko Arttu Wiskari, laulaja Helena Lindgren, muusikko Kim Herold, yrittäjä Susanna Ruotsalainen, kansanedustaja ja entinen jääkiekkoilija Sinuhe Wallinheimo, vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak ja Napakymppi-juontaja Kari Salmelainen.

Tähtiluistelijoiden valmentajina toimivat Mikko Minkkinen, Nea Ojala, Ari-Pekka Nurmenkari, Eveliina Pöllänen, Tommi Piiroinen, Pia Airaksinen, Aapo Turpeinen, Tiina Blake, Sasha Palomäki ja Jenni Calvert.

Valmentajien nimet on lueteltu samassa järjestyksessä kuin heidän kanssaan kisaavien tähtiluistelijoiden. Satu Taiveahon pari on siis Mikko Minkkinen, Sauli Koskisen Nea Ojala ja niin edelleen.

Ohjelman kaikki kymmenen jaksoa ovat suoria, ja jaksojen teemat vaihtelevat Finnhitseistä Halloweeniin. Kausi huipentuu 30. marraskuuta järjestettävään finaaliin.

Kaikkien luistelijoiden yhteisenä päävalmentajana toimii Laura Lepistö.

Ohjelman juontavat Marja Hintikka ja Lorenz Backman. Vakiotuomareina nähdään Mila Kajas-Virtanen, Mika Saarelainen ja Anuliisa Uotila.

Katso tähtiluistelijoiden kuvat ja esittelyt alta!

Kuka on ennakkosuosikkisi julkkiskisaajista?

Ota kantaa

Kuka Dancing on Ice -kilpailijoista on suosikkisi?

Satu Taiveaho 7% Sauli Koskinen 36% Mia Ehrnrooth 10% Arttu Wiskari 8% Helena Lindgren 2% Kim Herold 4% Susanna Ruotsalainen 2% Sinuhe Wallinheimo 12% Sara Chafak 10% Kari Salmelainen 9%
Ääniä yhteensä 6908

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt