Viihde

Juhani Tamminen: "Päätin osallistumisesta eilisiltana"

rac

Julkaistu:

Yksi yllättävimpiä osallistujia Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun on Juhani Tamminen. Kiekkoleijona tanssii kisassa yhdessä Susa Matsonin kanssa. IS:n haastattelussa Tami paljasti hieman taustoja, miksi lähti mukaan kilpailuun.
Spekulaatiot siitä, että Juhani "Tami" Tamminen saattaa olla mukana kisassa, herättivät myös paljon keskustelua mahdollisista tyyleistä. Tammisen päällä keväällä nähty räväkkä ja värikäs tyyli oli kuitenkin vaihtunut huomattavasti hillitympään.

- Tämä on team workiä, Susalla on varmaa joku oma flavour siinä mitä puetaan, ja tuotantoyhtiölle sanoin jo, että vähän klassisemmalla tyylillä lähdetään. Riikinkukko saa nyt hetkeksi jäädä, Tamminen naurahtaa.

Susa Matson on tunnettu siitä, että hänen pariensa päällä on nähty mitä kummallisimpia asusteita. Hän kuitenkin vakuuttaa, että tanssin ehdoilla mennään pukeutumisessakin.

- Tamilla tullaan näkemään varmaan päällä frakkia ja latinalaisissa sitten värikkäämpiä vaatteita, Matson jatkaa.

Kovin avoimia paitoja Tami ei kuitenkaan suostu pukemaan päälleen. Kiekkoleijona toteaa jättävänsä rintakarvojen esittelyn mielummin Sami Hedbergin harteille. Kovimpia kilpakumppaneita Tamminen ei vielä osannut nimetä, ensin pitää oppia tuntemaan vastustajat, hän toteaa.

Matson kerto Tammisen olevan mahtava pari, heillä on synkannut hyvin heti ensi tapaamisesta lähtien.

- Tami sanoi heti aluksi, että hän on joukkuepelaaja, mikä on hyvä. Nyt mennään kuitenkin minun prinsiipeillä, Susa naurahtaa

Tanssi taustaa Tammisella ei entuudestaan ole. Ainoat maininnan arvoiset suoritukset ovat miehen mukaan häävalssi kaatumatta ja öiset hitaat kello kolmen jälkeen.

Ota kantaa

Aiotko seurata Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa?

Kyllä 76% Ei 24%
Ääniä yhteensä 8570

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt