Sami Hedberg: "Yllätytte, kuinka 110 kiloa liikkuu!" - Viihde - Ilta-Sanomat

Sami Hedberg: "Yllätytte, kuinka 110 kiloa liikkuu!"

Stand up-koomikko vitsaili kiloistaan.

Sami Hedberg aikoo yllättää.­

20.8.2013 17:52 | Päivitetty 20.8.2013 19:37

Tanssii tähtien kanssa –kilpailijat olivat julkistamistilaisuudessa hyvällä tuulella, ja moni kilpailija heitti hurttia huumoria kilpailusta.

Stand up -koomikko Sami Hedberg tanssii Anna Sainilan opastuksessa.

- Tavoitteeni on mennä täysillä Annan kanssa ja annetaan palaa joka hetki. Tulette yllättymään, kuinka paljon tämä 110 kiloa liikkuu, Hedberg heitti.

"Täysillä loppuun asti"

Hedbergistä on hyvä, jos yleisöllä on hauskaa.

– Tavoite on vetää täysillä loppuun asti. Olen vähän sellainen ihminen, että kun johonkin lähden, niin haluan tehdä sen niin kunnolla kuin mahdollista.

Aiempaa kokemusta tanssitunneista Hedbergillä ei ole, vaikka mies tanssimisesta ja musiikista pitääkin. Kisaa hän on seurannut syksyisin televisiosta.

Suosikkitanssikseen Hedberg nostaa salsan. Mies arvelee etukäteen, että helpoimpia hänelle ovat näyttävät nopeat tanssit, kuten rumba, samba, salsa ja cha cha cha.

Koomikko arvioi, ettei stand upia voi suoraan soveltaa tanssiesityksissä. Esiintymiskokemuksesta voi kuitenkin olla hyötyä. Stand up -show Kokovartalomiehen luoja on tottunut käyttämään koko vartaloaan.

Hedberg kehuu hyvää yhteishenkeä tanssinopettaja Anna Sainilan kanssa. Tämä on Hedbergin pari.

– Kyllä tässä ilon kautta saadaan hyvä meininki myös tanssiin, Hedberg sanoo.

Tanssiaskeleet opetellaan yöllä

Tanssikisan osallistujat harjoittelevat ennen esitystään kuudesta noin 20 tuntiin viikossa. Hedberg myöntää, että harjoitusten sovittaminen jo valmiiksi kiireiseen aikatauluun on tuottanut päänvaivaa.

– Treenaan nyt sitten yöllä. Silloin ehtii, en nuku sitten ollenkaan syksyllä, mies vitsailee.

Suosittu tanssiohjelma pyörähtää jälleen syyskuussa käyntiin MTV3-kanavalla. Kisan juontavat Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi.

Tuomaristossa nähdään aiempien vuosien tapaan Jukka Haapalainen, Jorma Uotinen ja Helena Ahti-Hallberg. Lisäksi tuomarina toimii Jenni Pääskysaari, joka on tuttu muun muassa Kadonneen jäljillä -sarjasta.

Hedbergin lisäksi kilpailijoita uudella kaudella ovat muun muassa jääkiekkopersoona Juhani Tamminen, kokki Harri Syrjänen sekä räppäri Juno.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?