Lady Gagan ja julkkisbloggarin raju riita - syyttää Gagaa plagioinnista! - Viihde - Ilta-Sanomat

Lady Gagan ja julkkisbloggarin raju riita - syyttää Gagaa plagioinnista!

Poptähti Lady Gaga on ajautunut jälleen riitoihin julkkisbloggari Perez Hiltonin kanssa.

18.8.2013 16:58

Riita sai alkunsa kun omaa viihdesivustoaan pyörittävä Perez Hilton huomautti Lady Gagan uuden Applause-kappaleen kuulostavan hänen mielestään aivan Madonnan Girls Gone Wild -kappaleelta.

Perez Hilton on seurannut ahkerasti Lady Gagan uuden singlen myyntilukuja ja ennustaa kappaleen olevan toistaiseksi suurin floppi Gagan uralla.

- Olen järkyttynyt, että Applause on romahtanut Amerikan myyntilistoilla. Se on vasta sijalla 7!, Perez Hilton kirjoittaa.

Julkkisbloggarin kärkkäät kommentit ovat suututtaneet poptähden ennenkin ja Lady Gaga pyytää fanejaan jättämään Hiltonin kirjoitukset huomioimatta.

- Mikään ei oikeuta tämänkaltaista vihaa. Olen kunnossa ja selviän kyllä. Älkää kiinnittäkö häneen mitään huomiota, Lady Gaga kirjoittaa Twitter-sivustollaan.

Gaga huomauttaa, ettei Perez Hiltonin asenne hänen musiikkiaan kohtaan ole yllätys, sillä Hilton on lähettänyt Lady Gagalle myös aiemmin loukkaavia viestejä.

- Sain viestin, jossa oli kuva minusta pyörätuolissa ja vieressä Madonna aseen kanssa. Kuvaan oli kirjoitettu ”karma”. Tämän viestin sain samana päivänä kun loukkasin itseni ja jouduin pyörätuoliin.

Julkkisbloggari Perez Hilton ei peittele vihaansa Lady Gagaa kohtaan.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?