Angelina Jolie kertoi intiimistä toimenpiteestään muita auttaakseen - Viihde - Ilta-Sanomat

Angelina Jolie kertoi intiimistä toimenpiteestään muita auttaakseen

Angelina Jolie paljasti yksityisen salaisuutensa, koska halusi auttaa ihmisiä.

Angelina Jolie­

17.8.2013 16:39

Angelina Jolie aiheutti monelle suuren yllätyksen ilmoittaessaan toukokuussa poistattaneensa rintansa. Näyttelijä poistatti molemmat rintansa suuren syöpäriskin vuoksi. Hänen äitinsä kuoli syöpään vain 56-vuotiaana.

Jolie kertoi toukokuussa lääkäreiden arvioineen, että suvussa kulkevan virhegeenin vuoksi hänellä oli noin 87 prosentin riski sairastua rintasyöpään. Näyttelijättäreltä poistettiin alkuperäinen rintakudos ja asetettiin tilalle implantit.

Nyt julkisuuteen on astunut lääkäri Kristi Funk Pink Lotus Breast Center -klinikalta, jolla Jolieta hoidettiin. People.com-sivusto kirjoittaa Funkin puhuvan Jolielle suoritetusta toimenpiteestä tuoreessa Los Angeles -lehdessä.

- Kun joku, joka on luultavasti maailman kaunein nainen, poistaa naisellisuutta ja seksuaalisuutta symboloivan osan vartalostaan, sanotaan "miksi hän teki niin?", sanailee Funk.

Lääkärin mukaan Jolie odotti oikeaa hetkeä sekä yksityis- että työelämässään kertoakseen herkkäluontoisesta asiasta julkisesti.

Jolie toi intiimin salaisuutensa julkisuuteen Funkin mukaan siksi, että hän halusi auttaa muita samassa tilanteessa olevia naisia. Näyttelijä arvostaa yksityisyyttään suuresti, mutta hän koki, että toimenpiteestä kertominen lisäisi ihmisten tietoisuutta virhegeenistä ja kaikesta sen ympärillä.

Jolien tekoa onkin kehuttu erittäin rohkeaksi, ja se on lisännyt valtavasti keskustelua aiheesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?