Viihde

IS esikatseli: Tällainen on Vain elämää -avausjakso - ja nämä biisit kuullaan!

Julkaistu:

Vain elämää
IS esikatseli Vain elämää -sarjan toisen tuotantokauden avausjakson.
Toukokuussa kuvatun jakson alussa ohjelman tähdet Anna Abreu, Ilkka Alanko, Juha Tapio, Pauli Hanhiniemi, Maarit Hurmerinta, Jukka Poika ja Laura Närhi saapuvat Hirvensalmella, Etelä-Savossa sijaitsevaan kartanoon. Samaisessa kartanossa kuvattiin myös viimesyksyinen Vain elämää -sarja.

Esimerkiksi Anna Abreu saapuu Hirvensalmelle moottoripyörällä, nykyisen aviomiehensä Lauri Heiskarin kyyditsemänä. Pari avioitui kesällä.

Ensimmäinen päivä kartanossa sujuu leppoisissa tunnelmissa. Toisena päivänä on puolestaan Alangon järjestämää aktiviteettia, johon kuului liikuntaa.

- Oli tosi positiivinen ensivaikutelma, vaikka en uskonutkaan, että kukaan tulee tänne yrmyilemään, Juha Tapio tuumii seitsikon ensitapaamisesta ohjelman avausjaksossa. 

Ohjelman avausjaksossa vietetään Ilkka Alangon päivää ja jaksossa kuullaan siis yhteensä kuusi esitystä ja uutta versiota Alangon kappaleista.

Avausjaksossa kuullaan seuraavat kappaleet:
Poplaulajan vapaapäivä, Tie ajatuksiin, Juppihippipunkkari, Elän vain kerran, Kullanhuuhtoja ja Luotsivene.

Etenkin yksi esityksistä herkistää Alangon kyyneliin.

- Ei tässä näin pitänyt käydä. Ei mun pitänyt itkee. Eka kerta kun meitsi itkee julkisesti, Ilkka Alanko sanoo jaksossa.

Myös muutamat muut tähdet kyynelehtivät jakson aikana.

Anna Abreu myöntää jaksossa jännittävänsä kovasti esiintymistä muille artisteille.

- Olen laulanut niin vähän suomeksi. Onneksi täällä ei pudoteta ketään, vuoden 2007 Idols-kakkonen naurahtaa ohjelmassa.

Vain elämää -sarjan avausjakso nähdään Nelosella 4. lokakuuta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt