Niki Juusela muistelee kisatarjottavia: "Muovikelmu suli mikroaterian päälle" - Viihde - Ilta-Sanomat

Niki Juusela muistelee kisatarjottavia: "Muovikelmu suli mikroaterian päälle"

Yleisradion urheilutoimittajat Niki Juusela ja Laura Arffman ovat valmiina raportoimaan Moskovan MM-kisoista.

Laura Arffman ja Niki Juusela raportoivat paikan päältä Moskovan MM-kisoista.­

7.8.2013 8:30

Kymmenpäiväiset mestaruuskilpailut Lužnikin stadionilla ovat toimittajallekin aikamoinen urheilusuoritus. Yöunet jäävät herkästi kolmeen neljään tuntiin, ja kun on kiire, ei syömäänkään ehdi.

- Vähän pelkään mitä siellä tarjoillaan. Lätkän MM-kisoissa Moskovassa 2007 oli tarjolla mikroaterioita, joiden kelmut sulivat lämmittäessä ruuan päälle, Niki Juusela virnistää.

Työpäivän kulku riippuu omasta roolista. Niki on stadionilla aamusta iltaan yhdessä selostajapari Mikko Hannulan ja Ylen urheiluasiantuntijan Mika Lehtimäen kanssa.

- Selostajana olet stadionilla aamulla ensimmäisenä ja lähdet illalla viimeisenä. Päivät ovat aika samanlaisia. Se on vähän sellainen päiväni murmelina.

Laura Arffman ei stadionille juuri ehdi. Taustatoimittajana aika kuluu infoissa, haastatteluita tehdessä sekä juttuja editoidessa. Jos aikaa jää ja kisajärjestäjien luvat sekä lähetystekniikka sen sallivat, tekee Laura stadionilla haastatteluita tärkeiden suomalaislajien aikana.

Lue tuoreesta Tv-lehdestä, mitä lajeja toimittajat itse odottavat eniten sekä mitä he miettivät tuoreista dopingkäryistä. Mukana myös MM-kisojen tv-ohjelmatarjonta!

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?