Illalla televisiossa: Tunnistatko takavuosien seksikkään teinitähden? - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: Tunnistatko takavuosien seksikkään teinitähden?

Hän hurmasi American Beauty -elokuvan viettelevänä teininä, mutta illan kauhusarjassa häntä ei ole tunnistaa.

American Horror Story -sarjan tämäniltaiseen jaksoon on kirjoitettu kuuluisa Mustan Dahlian hahmo (oik.), joka perustuu todelliseen henkilöön. Tunnistatko, kuka häntä näyttelee?­

6.8.2013 7:47 | Päivitetty 6.8.2013 15:38

American Horror Story, Sub klo 23.00 Mena Suvari teki mallin töitä ennen näyttelijänuraansa ja toimii vieläkin meikkifirma Lancomen mainoskasvona. Kuuluisuuteen hän nousi viettelevän teinitytön roolista American Beauty -elokuvassa (1999), mutta monet muistavat hänet myös American Pie -elokuvista.

Lyhyt rooli menestykseksi nousseessa American Horror Story -sarjassa näyttää blondina kaunottarena nähdyn Suvarin aika lailla erinäköisenä. Hän esittää Mustaksi Dahliaksi ristittyä hahmoa, joka perustuu todelliseen, väkivaltaisesti surmansa saaneen Elizabeth Shortin henkilöön. Nuoren naisnäyttelijän murhaa tutkittiin laajasti, mutta murhaajaa ei koskaan selvitetty. James Ellroy on kirjoittanut tapauksesta kirjan, jonka pohjalta on myös tehty elokuva.

70-luku pikakelauksella, TV1 klo 19.15 Jos olet unohtanut, miten 70-luvun discotanssin alkeet menivätkään, niin ei hätää. Aira Samulin ja joukko nostalgisiin vetimiin sonnustautuneita avustajia palauttaa sen tänään mieliin. Luvassa myös Katri Helenan keikka ja vauhdikkaita muisteloita.

Kohtalon sanelemaa, Liv klo 21.00 Kolmekymppinen sinkkunainen (Hope Davis) yrittää löytää itselleen miehen raikkaassa draamakomediassa.

Beck: Japanilainen maalaus, Nelonen klo 22.00 Laadukkaiden Beck-elokuvien sarja jatkuu, Beckinä nähdään Peter Haber.

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa. Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy keskiviikkoisin. Se myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa hintaan 1,30€ + Ilta-Sanomien hinta.

American Beauty -elokuva vuodelta 1999 oli sekä katsoja- että kriitikkomenestys.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?