Näin edesmennyt Cory Monteith poistuu Glee-sarjasta - Viihde - Ilta-Sanomat

Näin kuollut Glee-tähti poistuu sarjasta

Näyttelijä Cory Monteithin traaginen kuolema tulee näkymään myös Glee-sarjassa.

Cory Monteith­

2.8.2013 13:27

Fox-tv-kanavan viihdeosaston päällikkö Kevin Reilly on People-lehden mukaan paljastanut yksityiskohtia Glee-ohjelman suunnitelmista.Sarjan tähtinäyttelijä Cory Monteith, 31, menehtyi 13. heinäkuuta heroiinin ja alkoholin yliannostukseen.

Monteithin roolihahmo Finn Hudson kirjoitetaan ulos sarjasta. Sarjasta on esitetty neljä kautta, ja viidennen kauden ensimmäinen jakso tullaan esittämään Yhdysvalloissa 26. syyskuuta.

Finn Hudson tulee poistumaan sarjasta kauden kolmannessa jaksossa. Reillyn mukaan jaksossa käsitellään Monteithin kuoleman syitä suoraan.- Käsittelemme Coryn kuolemaan johtaneita tapahtumia ja erityisesti huumeidenkäyttöä, hän sanoi torstaina Television Critics Assosiationin tilaisuudessa Los Angelesissa.

Reilly puhui tilaisuudessa myös Monteithin kuolemasta.- Joistain ihmisistä näkee selvästi heidän taistelevan riippuvuuden kanssa. Sen sijaan Cory oli upea ja avoin, hän ei näyttänyt huumeaddiktilta. Hän näytti aivan selvältä.

- Cory oli aiemmin hyvin avoin huumeongelmastaan, mutta ei enää nykyään. Olimme kaikki sokissa koska tämä oli vahinko, joka tapahtui addiktion kanssa taistelevalle.

Corylle omistetun jakson musiikkikappaleiden myynnistä saatavat tuotot tullaan ohjaamaan Monteithin nimeä kantavalle säätiölle. 

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?