Nyt puhuu Simon Cowellin petetty kaveri - Viihde - Ilta-Sanomat

Nyt puhuu Simon Cowellin petetty kaveri

Simon Cowellin petetty ystävä on avannut sanallisen arkkunsa ensimmäistä kertaa vauvauutisen jälkeen.

2.8.2013 10:23

Tuottajamoguli Simon Cowell on saamassa lapsen kaverinsa vaimon kanssa. Aiemmin uutisoitiin, että seurapiirirouva Lauren Silverman, 36, on nyt 10. raskausviikolla. Liikemies Andrew Silverman on Cowellin hyvä ystävä. Andrew ja Lauren Silverman hakivat eroa vain viikkoa ennen yllättävää vauvauutista. Nyt sekä petetty ystävä Andrew että tuleva äiti Lauren ovat astuneet julkisuuteen, kertoo People-lehti.

- Minulle on tärkeintä suojella 7-vuotiasta poikaani samalla kun selvittelemme vaimoni kanssa keskeneräisiä asioita, Andrew Silverman sanoo torstaina julkistamassaan lausunnossa.- Toivottavasti ihmiset kunnioittavat lapsemme yksityisyyttä tämän prosessin aikana, Silverman lisää.

Tuleva äiti Lauren Silverman kertoo näkökannoistaan erillisessä lausunnossa.- Haluan selvittää asiat Andrew'n kanssa mahdollisimman sopuisasti. Toivon tilaa ja yksityisyyttä, jottai saamme tämän selvitettyä.

People-lehden tietojen mukaan Andrew Silverman on ilmoittanut New Yorkissa jättämissään avioeropapereissa eron syyksi aviorikoksen. 

Andrew ja Lauren Silverman puhuvat nyt ensimmäistä kertaa julkisesti yllätysvauva-uutisen kanssa.­

Tuottaja Simon Cowell ja seurapiirirouva Lauren Silverman saavat lapsen.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?