Katy Perry selittää suhdettaan Robert Pattinsoniin - Viihde - Ilta-Sanomat

Katy Perry selittää suhdettaan Robert Pattinsoniin

Romanttisessa mielessä Robert Pattinsoniin pian tämän eron jälkeen yhdistetty Katy Perry kertoo lähettäneensä Kristen Stewartille asioita selventävän tekstiviestin.

30.7.2013 13:50

Kun Twilight-elokuvista tuttu pariskunta Kristen Stewart, 23, ja Robert Pattinson, 27, erosivat, yhdistettiin Pattinson pian eron jälkeen laulaja Katy Perryyn, 28. Perry on aiemmin tunnettu sekä Stewartin että Pattinsonin ystävänä, ja lehdet uutisoivat tilanteen ärsyttäneen suuresi Stewartia, joka tunsi olonsa petetyksi.

Nyt brittilehti Daily Mail uutisoi Perryn selvittäneen kuviota Elle UK -lehdelle. Laulajatar oli sanojensa mukaan Pattinsonille pelkästään ystävä ja tukija eron hetkellä. Kaksikko bongattiin eron jälkeen usein yhdessä erilaisissa tilaisuuksissa, mutta Perryn sanojen mukaan vain ystävinä.

Perry kertoo syyskuun Elle-lehdessä lähettäneensä Stewartille tekstiviestin, jossa selvensi paisuteltua asiaa. Perry painotti viestissään, ettei hän ikinä halveksisi näyttelijärtä niin, että tekisi tälle jotain sellaista.

Perryllä itselläänkin on takana vaikeita parisuhteita: epäonnistunut avioliitto Russell Brandin kanssa, ja kariutunut, mutta sittemmin taas lämmennyt suhde näyttelijä John Mayeriin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?