Vuosien piina näyttelijälle - kyseli skientologipomon kadonneesta vaimosta

Julkaistu:

Skientologian jättänyt näyttelijätär puhuu suunsa puhtaaksi kultista.

Kellarin kunkku -sarjasta tuttu näyttelijä on eronnut julkkisten suosimasta uskontokunnasta.

Leah Remini, 43, jätti skientologian perheensä kanssa heinäkuun alussa.

- Seisomme tässä asiassa yhtenä rintamana perheeni kanssa. Uskon, että ihmisillä pitäisi olla oikeus kyseenalaistaa asioita,
Remini kertoi People-lehdelle.

Remini ajautui huonoihin väleihin skientologikirkon johtajan, David Miscavigen kanssa. Lehden mukaan Reminiin kohdistui viiden vuoden ajan raskas henkinen painostus uskontokunnan sisällä.

Remini oli halunnut tietää, missä vuodesta 2007 saakka kadoksissa ollut johtajan vaimo Shelley Miscavige on. Lisäksi Remini kritisoi skientologien Sea Org -elintä.

Skientologit jätettyään Remini on saanut paljon kannustusta ystäviltään ja läheisiltään. Hän julkaisi myös tiedotteen, jossa kiittää saamastaan tuesta.

- Haluan jakaa vilpittömät ja sydämelliset kiitokset ylitsevuotavan positiivisesta palautteesta, jonka olen saanut medialta, kollegoilta ja faneilta ympäri maailmaa. Olen teille kaikille kiitollinen.

Skientologia on monen Hollywood-julkkiksen suosima uskonto. Sen tunnetuin jäsen on Tom Cruise. Cruisen ex-puoliso Katie Holmesin huhutaan eronneen uskonnosta, kun parin Suri-tytär uhattiin sulkea vuosiksi skientologikoulutukseen Sea Org -laivalle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt