Mervi Tapola lähetti Matille synttärilahjan: "En kanna kaunaa" - Viihde - Ilta-Sanomat

Mervi Tapola lähetti Matille synttärilahjan: "En kanna kaunaa"

Matti Nykäsen ex-vaimo Mervi Tapola onnitteli keskiviikkona 50 vuotta täyttävää mäkikotkaa ja lähetti hänelle kehystetyn valokuvan yhteisiltä vuosilta.

-Matissa on paljon hyviäkin puolia, mutta hänen kanssaan on mahdoton elää, Mervi Tapola sanoo.­

16.7.2013 15:58

- Totta kai onnittelen Mattia. Olimmehan me sentään 11 vuotta yhdessä. En kanna kaunaa Matille, Mervi Tapola sanoo.

Pariskunnan suhde oli myrskyisä, minkä voi päätellä siitäkin, että Merviltä lähti käräjille 15 avioerohakemusta.

Pariskunnan asioita käsiteltiin useita kertoja oikeudessa, ja vähän väliä Merviä kiidätettiin sairaalaan puukonhaavoja kehossaan.

- Viimeisen puukotuksen (jouluna 2009) jäljiltä terveyteni ei ole vieläkään palannut entiselleen, Tapola sanoo.

- Lehtijutuista saa sen käsityksen, että suhteemme oli pelkkää tappelua ja viinan juontia. Se ei ole koko totuus. Yhteentoista vuoteen mahtuu paljon hyviä hetkiä. Laitoimme ruokaa yhdessä, kävimme lenkillä, saunoimme, soutelimme järvellä ja ihailimme kuutamoa. - Matissa on paljon hyviäkin puolia, mutta hänen kanssaan on mahdoton elää. Sen ovat entiset vaimot ja kymmenet muut naiset saaneet todeta. Kun Susanna Ruotsalainen lähti kävelemään, Matti alkoi tuntea taas vetoa Mervin suuntaan. Keväällä hän ehdotti 50-vuotispäivälleen kolmansia häitä Mervin kanssa. Alkukesästä Nykänen ilmestyi Mervin oven taakse ja ilmoitti, että "On ihana tulla kotiin." Mervi ei ole lämmennyt Matin paluuaikeille. - Etäsuhde Matin kanssa voisi toimia, niin että Matti olisi Jyväskylässä ja minä täällä (Ylöjärvellä), mutta Matti ei sellaista hyväksy, Mervi Tapola sanoo. Lue täältä, miten Matti Nykänen kommentoi puolestaan ex-vaimoaan.  

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?