The Voicen brittiversio vaikeuksissa - nyt lähti tuomari - Viihde - Ilta-Sanomat

The Voicen brittiversio vaikeuksissa - nyt lähti tuomari

The Price Tag -hitistään tunnettu laulaja Jessie J lopettaa tuomaroinnin The Voice -ohjelman brittiversiossa.

Jessie J­

5.7.2013 15:44

Kaksi kautta tuomaroinut Jessie J vahvisti tiedon The Voicessa lopettamisestaan Twitterissä. Hän kertoo rakastaneensa ohjelmassa viettämäänsä aikaa. Jessie J kirjoittaa, että hänen täytyy nyt keskittyä tulevan albuminsa promootiotyöhön. Hän lupaa jatkaa ohjelman seuraamista ja toivoo, että voisi jollain tasolla olla siinä vielä mukana.

The Voice UK:lla on muutenkin lieviä vaikeuksia, kirjoittaa Daily Mail. Ohjelman toisen kauden katsojaluvut olivat ensimmäistä matalammat, minkä lisäksi toisen kauden voittajan, Leanne Mitchellin levy floppasi pahasti.

Jessie J:n ohella kausia ovat tuomaroineet Tom Jones, Danny O'Donoghue sekä Will.i.am. Daily Mailin mukaan muidenkaan tuomarien jatkamisesta ei ole varmuutta, koska he ovat aiemmin maininneet jatkavansa vain, jos pysyvät yhdessä.

Jessie J:n piti jo aiemmin siirtää isoa kiertuettaan ohjelman takia. Myös BBC-kanavan tiimi on vahvistanut, ettei laulajatar tule jatkamaan ohjelmassa. Kanava on lähdöstä pahoillaan, eikä osapuolten välillä tiettävästi ole ollut riitaa, vaan kaikki on sujunut hyvässä hengessä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?