50 Cent potki ex-tyttöystävää - näin kommentoi asiaa Twitterissä - Viihde - Ilta-Sanomat

50 Cent potki ex-tyttöystävää - näin kommentoi asiaa Twitterissä

Räppäri 50 Centiä syytetään ex-tyttöystävän pahoinpitelystä.

Jenkkiräppäri 50 Centiä syytetään ex-tyttöystävänsä pahoinpitelystä.­

4.7.2013 19:14 | Päivitetty 4.7.2013 21:45

37-vuotias hiphop-artisti 50 Cent on poliisin mukaan pahoinpidellyt lapsensa äitiä, jonka kanssa oli aiemmin yhdessä. Lisäksi 50 Centin syytetään tuhonneen naisen Kalifornian-asunnon irtaimistoa. Pahoinpitely ja tavaroiden tuhoaminen on tapahtunut 23. kesäkuuta. Los Angelesin kaupunginkanslia kertoi viihdesivusto TMZ:lle, että räppäri olisi aiheuttanut 7100 dollarin vahingot asunnon huonekaluille, kattokruunuille, televisiolle ja lampulle välikohtauksen aikana.

Poliisi kutsuttiin paikalle, missä nainen väitti lukinneensa itsensä makuuhuoneeseensa riidan aikana. 50 Cent, oikealta nimeltään Curtis James Jackson III, oli naisen mukaan kuitenkin potkaissut makuuhuoneen oven rikki ja potkaissut myös naista.

50 Centiä odottaa viisi syytettä, yksi lievästä väkivallasta ja neljä vandalismista. Räppäri poistui asunnosta ennen poliisin saapumista.Jos 50 Cent tuomitaan, häntä voi odottaa jopa viiden vuoden vankeustuomio ja 46 000 dollarin sakot. Oikeudenkäynnin on määrä olla 22. heinäkuuta.

Räppäri on New York Daily Newsin mukaan kiistänyt pahoinpitelysyytteet. - Curtis Jackson kiistää häntä vastaan nostetut syytteet, 50 Centin asianajaja Scott Leemon kommentoi.- Häntä ei ole pidätetty eikä hänestä ole pidätysmääräystä. 50 Cent itse kirjoitti Twitteriin torstaina viestin liittyen pahoinpitelyyn: "Olen autossa, eikä minua ole pidätetty".50 Centillä on 16-vuotias poika entisen tyttöystävänsä Shaniqua Tompkinsin kanssa. Hänen toisesta lapsestaan huhuttiin viime vuonna, mutta räppäri ei kommentoinut asiaa. Pahoinpidellyn naisen ja mahdollisen toisen lapsen äidin henkilöllisyyttä ei ole paljastettu. 50 Cent seurusteli naisen kanssa tietojen mukaan kolme vuotta. 

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?