Suomalaismorsiota tv:ssä etsivä jenkkimies: Toivoin, että naiset olisivat olleet kauniimpia - Viihde - Ilta-Sanomat

Suomalaismorsiota tv:ssä etsivä jenkkimies: Toivoin, että naiset olisivat olleet kauniimpia

Syksyllä Ylellä alkavan Love Connection -ohjelman kuvaukset ovat käynnissä, ja suomalaissukuiset amerikkalaismiehet ovat parhaillaan Suomessa tutustumassa valitsemiinsa tyttöystäväehdokkaisiin.

Kalifornialainen Markus myöntää olevansa naistenmies­

26.6.2013 16:36

Ohjelmaan valikoituneet kolme miestä käyvät vierailunsa aikana useilla treffeillä ja tutustuvat samalla omiin juuriinsa Suomessa. IS tapasi kolmikon Helsingissä, kun takana oli jo muutamat treffit tyttöystäväehdokkaiden kanssa.

Kaikki kolme Henri, Markus ja Matti valikoituivat ohjelmaan, kun tuotantoyhtiö oli yhteydessä Yhdysvalloissa toimiviin suomalaisjärjestöihin ja konsulaatteihin. 25-vuotias purjehtiva kokki Markus on aikaisemminkin päässyt tutustumaan suomalaisnaisiin.

25-vuotias Matti, 46-vuotias Henri ja 25-vuotias Markus,­

Kolmikko on yllättynyt, kuinka samanhenkisiä naisia he ovat onnistuneet valitsemaan. Jotkut kandidaateista ovat jo jääneet rannalle, eikä pettymyksiltäkään ole voitu välttyä.

- Aluksi en ollut sillä tavalla kiinnostunut valikoiduista naisista, ehkä toivoin, että he olisivat olleet kauniimpia. Tulemme hyvin toimeen, kiinnostus on osittain myös fyysistä ja myös henkistä. Ei ole mahdotonta, että päätyisin jonkun kanssa yhteen. Olen kiitollinen, että tuotantotiimi oli tutustunut minuun, ja esivalikoinut sellaisia naisia, joiden kanssa minulla olisi paljon yhteistä. - Myös perhe ja ystäväni ovat auttaneet valinnassa. En aluksi ollut kaikista samaa mieltä, mutta nyt ymmärrän. Kun lähdet baariin, etsit vain tietyn tyyppistä henkilöä, vaikka samalla saatat jäädä paitsi jostain paremmasta. On hyvä, että minut tuntevat ihmiset ovat auttaneet valinnassa, Markus miettii. Miehet saivat satoja kirjeitä kiinnostuneilta naisilta ja osa otti yhteyttä myös omatoimisesti Facebookin ja sähköpostin kautta. Osa naisista halusi tavata jo ohjelman ulkopuolellakin. - Yksi tyttö oli kirjeessään aika suora ja puhui tunteistaan hyvinkin avoimesti. Annoin hänelle mahdollisuuden, ja hän on valitsemieni tyttöjen joukossa. Hän selvästi pitää minusta enemmän kuin minä olen vielä oppinut pitämään hänestä. Katsotaan kuinka tässä käy, Markus sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?