Illalla televisiossa: Tästä roolista Michael Douglas bongasi tulevan vaimonsa - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: Tästä roolista Michael Douglas bongasi tulevan vaimonsa

Catherine Zeta-Jones ihastuttaa Zorro-leffassa.

27.6.2013 7:42

Zorron naamio, TV5 klo 21.00 Catherine Zeta-Jones näyttelee ensimmäisessä Zorro-seikkailussa vuodelta 1998. Elokuva oli walesilaistähden läpimurtoelokuva, josta kaunottaren huomasi katsojien lisäksi myös muuan filmitähti Michael Douglas. Douglas pyysi Zeta-Jonesin vastanäyttelijää Antonio Banderasta esittelemään heidät toisilleen, mutta pari tapasi vasta seuraavan vuoden puolella Danny de Viton toimiessa esittelijänä. Zeta-Jones on kuvaillut, että se oli rakkautta ensisilmäyksellä.

Benidorm, TV1 klo 19.00 Solanaan saapuu uusi hotellinjohtaja Joyce Temple-Savage, joka järkyttyy hotellin menosta. Brittikomedian uudet, viidennen kauden jaksot alkavat.

Sohvasurffaajat, TV2 klo 19.30 Lotta ja Pia ovat edenneet matkallaan Beirutiin Libanoniin. Siellä heidän tielleen osuu muun muassa murhaaja. Tiededokumentti: Impotenssi, Teema klo 21.00 Erektiohäiriöt lisääntyvät maailmalla kovaa vauhtia, muun muassa Amerikassa niistä kärsii 18 prosenttia miehistä ja Kiinassa peräti 26 prosenttia.

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa. Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy keskiviikkona. Se myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa hintaan 1,30€ + Ilta-Sanomien hinta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?