Jonna Geagea strippaa videolla Juha Veijoselle - katso video! - Viihde - Ilta-Sanomat

Näin Jonna Geagea strippaa videolla Juha Veijoselle

Jonna Geagea, 32, eli entisen Nylon Beat -yhtyeen laulaja kohahduttaa uuden levynsä ensimmäisellä videolla. Mustassa korsetissa, verkkosukkahousuissa ja korkokengissä keikistelevä Jonna esittää stripparia.

7.10.2010 8:46

Uudella rohkealla Katso mua -videolla Jonna strippaa tankotanssin lomassa esiintyessään Juha Veijosen näyttelemälle baariasiakkaalle. Videon on ohjannut Jukka Salo.

Video on nyt nähtävissä vain Ilta-Sanomien nettisivuilla.

- Katso mua -laulu kertoo stripparin ja asiakkaan välisestä suhteesta. Minä olen burleskityylinen strippari ja näyttelijä Juha Veijonen esittää videolla asiakasta, Jonna paljastaa IS:lle.

Viimeksi viisi vuotta sitten oman musiikkivideon tehnyt Jonna keksi idean itse.

- Halusin esittää eroottista tanssijaa. Juoni on hyvin yllättävä ja Veijosen faneillekin on luvassa paljon hyvää, Jonna lupaa.

Uusi video tihkuu seksiä, mutta kaikkea Jonna ei riisu.

- Korsetti pysyy päällä, mutta kehonkieltä löytyy ja burleski-lookia. Monesti ajatellaan, että vain mieslaulajat saavat laulaa pienestä tuhmasta, mutta nyt minäkin romutan luulot kilteistä tytöistä, Jonna naureskelee.

Oppiakseen eroottisen liikkumisen salat Jonna kävi viime viikolla strippiklubilla.

- Se on kaunista katsottavaa, kun nainen osaa liikkua sulavasti. Strippareista on aivan väärä kuva. He ovat hienon tanssilajin taitajia, Jonna miettii

Geagean uusi levy Katso Mua ilmestyy 20. lokakuuta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?