Näin Jonna Geagea strippaa videolla Juha Veijoselle

Julkaistu:

Jonna Geagea, 32, eli entisen Nylon Beat -yhtyeen laulaja kohahduttaa uuden levynsä ensimmäisellä videolla. Mustassa korsetissa, verkkosukkahousuissa ja korkokengissä keikistelevä Jonna esittää stripparia.

Uudella rohkealla Katso mua -videolla Jonna strippaa tankotanssin lomassa esiintyessään Juha Veijosen näyttelemälle baariasiakkaalle. Videon on ohjannut Jukka Salo.

Video on nyt nähtävissä vain Ilta-Sanomien nettisivuilla.

- Katso mua -laulu kertoo stripparin ja asiakkaan välisestä suhteesta. Minä olen burleskityylinen strippari ja näyttelijä Juha Veijonen esittää videolla asiakasta, Jonna paljastaa IS:lle.

Viimeksi viisi vuotta sitten oman musiikkivideon tehnyt Jonna keksi idean itse.

- Halusin esittää eroottista tanssijaa. Juoni on hyvin yllättävä ja Veijosen faneillekin on luvassa paljon hyvää, Jonna lupaa.

Uusi video tihkuu seksiä, mutta kaikkea Jonna ei riisu.

- Korsetti pysyy päällä, mutta kehonkieltä löytyy ja burleski-lookia. Monesti ajatellaan, että vain mieslaulajat saavat laulaa pienestä tuhmasta, mutta nyt minäkin romutan luulot kilteistä tytöistä, Jonna naureskelee.

Oppiakseen eroottisen liikkumisen salat Jonna kävi viime viikolla strippiklubilla.

- Se on kaunista katsottavaa, kun nainen osaa liikkua sulavasti. Strippareista on aivan väärä kuva. He ovat hienon tanssilajin taitajia, Jonna miettii

Geagean uusi levy Katso Mua ilmestyy 20. lokakuuta.