Illalla televisiossa: Greyn anatomian lääkäri synnyttää keisarileikkauksella pimeässä - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: Greyn anatomian lääkäri synnyttää keisarileikkauksella pimeässä

Myrsky aiheuttaa hämminkiä Greyn anatomian kauden lopetusjaksossa. Varo juonipaljastuksia!

19.6.2013 7:42 | Päivitetty 19.6.2013 15:53

Greyn anatomia, Nelonen klo 21.00 Greyn anatomia -sarjan yhdeksännen kauden lopetusjaksosta ei puutu dramatiikkaa. Valtava myrsky katkoo sairaalasta sähköt – juuri, kun Meredithin synnytys on käynnissä. Meredith joutuu keisarileikkaukseen pimeässä. Sankarilääkärit saavat poikavauvan maailmaan, ja muuan sankari pelastaa vielä Meredithin hengen tämän saatua pahan synnytyksen jälkeisen komplikaation. Vauva saa nimen pelastajansa mukaan. Jakso päättyy traagisesti, kun eräs sarjan kantavista hahmoista ilmeisesti menehtyy, kun sähköt viimein palaavat sairaalaan. Kuka?

Riemuloma Kanarialla, MTV3 klo 19.30 Messilän porukka viettää iltaa Frederikin keikalla ja jännittää, onnistuuko talonmies Jussi iskemään naisen. Tea ja Kana opetteleva surffausta, ja Tea saa tällin päähänsä.

Dag, Fem klo 22.00 Uusi norjalainen komediasarja kertoo parisuhdeterapeutista, joka ei usko parisuhteeseen. Ripa ruostuu, Fem klo 22.25 Christian Lindbladin ohjaamassa ja Aki Kaurismäen tuottamassa elokuvassa pääosaa näyttelee Sam Huber. Elokuva on vuodelta 1993.

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa. Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy keskiviikkona. Se myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa hintaan 1,30€ + Ilta-Sanomien hinta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?