Pia Lamberg ja Sauli Koskinen: Tällaista on elämämme Kaliforniassa

Julkaistu: , Päivitetty:

IS Kaliforniassa
Pia Lamberg ja Sauli Koskinen puhuvat treenaamisesta, julkkisbileistä ja superfoodista.
Polttava aurinko, hymyilevät ihmiset, ainaiset ruuhkat, pitkät välimatkat.

Siinä kiteytettynä Los Angelesin plussat ja miinukset, kun Pia Lamberg (ent. Pakarinen) sekä Sauli Koskinen alkavat kertoa elämästään Enkelten kaupungissa.

Sauli, 28, muutti kaupunkiin vuoden 2011 alussa silloisen siippansa, laulaja Adam Lambertin vuoksi. 22-vuotias Pia puolestaan lähti Suomesta viime vuonna.- Viihdyn täällä niin hyvin, etten oikein usko, että pystyisin edes palaamaan takaisin Suomeen asumaan, Pia myöntää istuessamme ruuhkassa keskellä vehreää Beverly Hillsiä.

- Olen niin ihastunut tähän kulttuuriin ja meininkiin, että haluan asua täällä jatkossakin, ainakin osan vuodesta, Sauli jatkaa.

Kaksikko tutustui toisiinsa, kun Sauli kuvasi FOX-kanavalla syksyllä nähtävää omaa tv-ohjelmaansa, jossa tutustutaan paikallisten suomalaisten elämään Kaliforniassa.

- Pia on tosi ihana, söpö ja herttainen tyyppi. Hänellä on jalat tiukasti maassa, vaikka hänkin on nähnyt kaikenlaista. Harva suomalainen on tehnyt sellaisia juttuja, joita Pia on jo tehnyt, Sauli sanoo.Pia puolestaan saa energiaa Saulin positiivisuudesta ja energisyydestä. Kaksikko on viihtynyt yhdessä esimerkiksi suomalaisten järjestämissä vappubileissä ja Suomen konsulaatin vastaanotolla.

- Täällä olevat suomalaiset pitävät tosi tiiviisti yhteyttä keskenään, vaikka olemme hyvin erilaisia persoonia. Kaikki arvostavat toisiaan, koska tänne muuttaminen ei varmasti ole ollut kenellekään se helpoin tie toteuttaa haaveitaan.

Suomalaiskavereiden lisäksi Sauli on juhlinut myös Hollywood-kerman hienostojuhlissa muun muassa Katy Perryn ja Kelly Osbournen kanssa.

- Nautin yhtä lailla kavereiden synttäreistä kuin Elton Johnin Oscar-bileistä. En osaa edes ajatella isoja julkkisjuhlia mitenkään erityisinä tilaisuuksina. Ne menevät siinä missä muutkin.

Monien paikallisten asukkaiden tavoin Piaa ja Saulia yhdistää aktiivinen kuntoilu sekä terveelliset elämäntavat. Molemmat syövät runsaasti salaatteja ja hedelmiä, juovat terveysjuomia ja käyvät lähes päivittäin kuntosalilla. Ja se myös näkyy: molemmat ovat huippukunnossa.

- Minulla on autossa aina joogamatto mukana, sillä yritän ehtiä treenata aina kun ehdin. Käyn bikram-joogasssa, salilla ja harrastan cardio kickboxingia, johon saan purkaa kaikki aggressiot, Pia kertoo.

Sauli pumppaa salilla rautaa ja syö superfoodia.

- Losissa ihmiset treenaavat tosi paljon, ja törmään joka päivä ihmisiin, jotka puhuvat treenaamisesta. Ajattelin aluksi, etten itse hurahda tähän touhuun, mutta nykyään teen erilaisia terveysmehuja ja syön kaikenlaista orgaanista mönjää, Sauli hymähtää.Pia ja Sauli ovat oppineet hymyilemisen taidon ventovieraillekin. Hyvät tavat ovat kaikki kaikessa.

- Täällä kaikki käyttäytyvät tosi hyvin, ja sellainen puuttuu Suomesta. Keneltä se on pois, jos hymyilet jollekin? Siitähän tulee sekä itselle että toiselle hyvä mieli! Sauli sanoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt