Illalla televisiossa: Kuningatar Silviaa heitettiin Suomessa makkaralla - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: Kuningatar Silviaa heitettiin Suomessa makkaralla

Kuningatar Silvia kertoo Elisabeth Rehnille muistoja matkoistaan Suomen saaristoon.

Ruotsin kuningatar Silvia kertoo Elisabeth Rehnin ohjelmassa avoimesti elämästään.­

13.6.2013 14:18

Elisabeth kohtaa: Kuningatar Silvia, Fem klo 21.30 Elisabeth Rehn on saanut harvinaisen haastattelun kuningatar Silvialta. Silvia puhuu sydäntään lähellä olevista asioista, kuten lasten oikeuksista, mutta myös muistelee hänen ja kuningas Kaarle XVI Kustaan matkoja Suomen saaristoon. Hän kehuu, kuinka hienotunteisesti ja ystävällisesti suomalaiset yleensä käyttäytyivät nuorta paria kohtaan.

Eräs tapaus on erityisesti jäänyt hänen mieleensä. Pari oli tankkaamassa venettään, kun kuningatar yhtäkkiä tunsi jotakin osuvan käsivarteensa. Se oli makkara. Joku oli halunnut tarjota kuningattarelle syötävää, mutta välimatka oli liian pitkä ojentamiseen. Niinpä makkara heitettiin veneeseen.

-  Se oli hyväntahtoinen ele, ja makkara maistui hyvältä, Silvia kertoo hymyillen.

Ohjelmassa selviää myös, että kuningaspari keinuttelee edelleen presidentti Urho Kekkosen häälahjaksi antamassa kahdenistuttavassa keinutuolissa. Myös kruununprinsessa Victoria on siinä pienenä kiikuskellut.

-  Paljon terveisiä Suomeen! Me pidämme Suomesta paljon, Silvia päättää keskustelun.

Salatut elämät, MTV3 klo 19.30 Tänään nähdään kauden jännittävä päätösjakso. Lue juonipaljastukset täältä!

Punaisten lyhtyjen kaksoset, Teema klo 21.55 Eläkkeelle jääneet 70-vuotiaan identtiset kaksoset Martine ja Louise kertovat prostituoidun työstä Amsterdamin Punaisten lyhtyjen alueella.

Levottomat, Teema klo 23.15 Kohuelokuva vuodelta 2000 on tulvillaan seksiä, Turkua ja nuorten aikuisten suhdesekoilua. Aku Louhimiehen ohjauksessa näyttelevät mm. Laura Malmivaara ja Mikko Nousiainen.

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa. Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy keskiviikkona. Se myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa hintaan 1,30€ + Ilta-Sanomien hinta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?