Illalla televisiossa: AnnaSophia on Sinkkuelämää-Carrie nuorena – näyttääkö samalta? - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: AnnaSophia on Sinkkuelämää-Carrie nuorena – näyttääkö samalta?

Uudessa sarjassa seurataan Carrie Bradshaw’n teinivuosia.

AnnaSophia Robb näyttelee teini-ikäistä Carrie Bradshaw'ta.­

5.6.2013 15:32

Carrien päiväkirjat, Sub klo 21.00 Hittisarja Sinkkuelämää jatkaa elämäänsä uudessa Carrien päiväkirjat -sarjassa, joka kertoo Carrie Bradshaw’n teinivuosista.

Carrieta vuosikaudet esittänyt Sarah Jessica Parker ei ole pelkästään ilahtunut uudesta sarjasta. Näin hän kommentoi sarjaa ja sen pääosan esittäjää AnnaSophia Robbia Huffington Postin mukaan:

-  Hän (AnnaSophia Robb) on ihana tyttö ja haluan hänellä olevan hyvä mieli sarjasta, mutta onhan se... outoa.

AnnaSophia Robb, 19, on nuoresta iästään huolimatta kokenut näyttelijä. Hän on esiintynyt muun muassa Jali ja suklaatehdas -elokuvassa yhdessä Johnny Deppin kanssa vuonna 2005.

Pyhimys, Teema klo 18.00 Klassikkosarjan jaksossa suomalaissyntyinen neuvostofyysikko aikoo loikata länteen Geneven aseistariisuntakonferenssin aikaan mutta joutuu turvallisuuspoliisin pidättämäksi.

Happy Go Lucky, Teema klo 21.45 Mike Leighn mainiossa komediassa opettaja (Sally Hawkins) suhtautuu yltiöpositiivisesti maailmaan, autokoulunopettaja (Alexis Zegerman) ei niinkään.

Painajainen Seymour Avenuella, MTV3 klo 22.35 Brittidokumentissa käsitellään toukokuussa maailmaa kohauttanutta uutista: kolmea nuorta amerikkalaisnaista oli pidetty vankeina omakotitalossa Clevelandissa 11 vuodena ajan. Ohjelmassa haastatellaan muiden muassa Seymour Avenuen naapureita, tapauksen tutkijoita sekä uhrien omaisia. Voiko yli vuosikymmenen kestäneestä vankeuspainajaisesta toipua koskaan?

Konttori, Nelonen klo 23.15 Nyt alkavat Konttorin Amerikan-version uudet, kuudennen kauden jaksot. Illan jaksossa Steve Carellin esittämä pomo hölmöilee jälleen. Vielä kompurointi sosiaalisissa tilanteissa jaksaa naurattaa?

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa. Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy keskiviikkona. Se myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa hintaan 1,30€ + Ilta-Sanomien hinta.

Tällaisena Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) on totuttu näkemään.­

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?