Mervi Tapola: Matti tuli tänne ja ilmoitti "Kulta rakas, on ihanaa tulla kotiin" - Viihde - Ilta-Sanomat

Mervi Tapola: Matti tuli tänne ja ilmoitti "Kulta rakas, on ihanaa tulla kotiin"

Matti Nykänen yllätti täydellisesti ex-vaimonsa Mervi Tapolan maanantai-iltapäivänä.

Matti ja Mervi vuonna 2004.­

5.6.2013 8:47

Matti Nykänen tuli tänne ja ilmoitti: "Kulta rakas, on ihana tulla kotiin", Mervi Tapola sanoo. Matti ja Mervi eivät ole tavanneet toisiaan kunnolla sitten joulupäivän 2009. Tuolloin Matti puukotti Merviä. Kun Matti sammui, Mervi pakeni naapuriin, ja Nykänen päätyi putkan pahnoille. Käräjäsaleissa he ovat olleet muutaman kerran samaan aikaan, mutta eivät ole sanoneet toisilleen sanaakaan. Maanantaina Nykänen sitten suuntasi tuttuun osoitteeseen, asuihan hän siellä lähes 11 vuotta.

- Kauhea järkytys, Mervi Tapola kommentoi. Mervi Tapola ei avannut ovea ensimmäisen eikä toisenkaan ovikellon kilahduksen jälkeen. - Olin kylpytakki päällä ja menossa uimaan. Kun ovi ei heti avautunut, Matti lähti tekemään kierroksen naapureissa. - Sitten kun avasin oven, siellä oli kaksi nuorta miestä, jotka sanoivat: "Tultiin Matin kanssa", kertoo Mervi. Minä ihmettelin, että kenen Matin? Kaverit soittivat Matin puhelimeen ja pyysivät miehen paikalle. - Matti halasi ja pussasi minua, ja kaverit ottivat kuvia, Mervi kertoo. Mervi keitti vieraille kahvit ja tarjosi muutakin nautittavaa paitsi yhdelle, joka oli kuskina. - Matti pyysi minua kanssaan paikalliseen baariin. Hän sanoi, että ihmiset varmasti hämmästyvät, kun tulemme sinne yhdessä. En lähtenyt.

Mervi kertoi Matille talonsa myyntiaikeista. Hän myy taloaan muun muassa siksi, että iso talo ja tontti ovat yhdelle naiselle ylivoimaisia hoitaa. - Matti sanoi, että älä myy, hän tulee takaisin ja hoitaa kaiken, Mervi Tapola kertoo ja sanoo, ettei aio ottaa Mattia takaisin. Parin tunnin visiitin jälkeen Matti Nykänen kavereineen poistui Mervin luota. - Olin kauhuissani, jos Matti tulee illalla tai yöllä takaisin. Hän soitti myöhemmin ja sanoi olevansa matkalla Jyväskylään, Mervi Tapola kertoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?