Kuninkaalliset häät -sulhanen tänään silmät mustina vihille - strippari ja vaimo ruhjoivat - Viihde - Ilta-Sanomat

Kuninkaalliset häät -sulhanen tänään silmät mustina vihille - strippari ja vaimo ruhjoivat

Myrskylässä asuvilla Kristian Wickströmillä ja Elisa Kristianssonilla on tänään suuri päivä, kun he menevät naimisiin Nelosen Kuninkaalliset häät -ohjelmassa.

Elisa Kristiansson ja Kristian Wickström vihitään tänään.­

4.6.2013 9:26

Mutta kuten toisinaan suurten juhlien valmisteluissa käy, Kristianin ja Elisan häitä edeltävät päivät eivät ole menneet kuin elokuvissa - komedialeffoja lukuun ottamatta. Kristianin molemmat silmät ovat nimittäin mustelmilla. Ja tarinat mustelmien takana ovat kuin Kauhea Kankkunen -leffatrilogiasta. - Vasen silmä ruhjoutui puolitoista viikkoa sitten Virossa pidetyissä polttareissa. Kristian oli polttariseurueen kanssa viettämässä iltaa tallinnalaisessa eroottisessa ravintolassa. Kesken striptease-esityksen tanssija potkaisi Kristiania vahingossa korkokengällä silmäkulmaan. - Seurasimme esitystä läheltä. Kun tanssija pyöritti itseään tangon varassa, hänen piikkarinsa osui suoraan silmäkulmaan, Kristian kertoo. - Siinä voitelussa isku ei sattunut paljon, mutta koska haava oli aika paha, siihen laitettiin keskellä yötä kaksi tikkiä.

  Elisa-vaimo ei ollut strippibaarissa tapahtuneesta tapaturmasta moksiskaan. Kun saavuimme satamaan, hän vain nauroi ja sanoi, että tuolta pitää polttarien jälkeen näyttääkin, Kristian sanoi. Kristianin oikean silmän ruhjeen teki puolestaan hänen oma vaimonsa - kolmipäiväisten polttarien päättymistä seuranneena päivänä. - Käymme vaimon kanssa säännöllisesti treenaamassa kamppailulajeja. Kesken treenien hän potkaisi minua vahingossa oikeaan silmään. En tiedä, olinko vielä polttarien jälkeisissä huuruissa, mutta jotenkin suojaukseni petti ja Elisan jalkapöytä osui päähän, Kristian sanoo naureskellen. Eikä siinä vielä kaikki. Vauhdikkaiden polttarien tuoksinassa Kristian loukkasi myös kylkensä. Hän ei muista, missä tilanteessa kylkivamma on syntynyt, mutta hän epäilee, että kylkiluissa saattaa olla jopa murtuma. - Nyt turvotukset ovat onneksi laskeneet. Vielä muutama päivä sitten olin aika hurjan näköinen ilmestys, koska naama oli turvoksissa ja mustelmilla. Kyllä nämä nyt ovat meikillä piilotettavissa - ehkä, Kristian naurahtaa. Kristian ja Elisa ovat suhtautuneet takaiskuihin huumorilla, eivätkä anna ruhjeiden ja mustien silmien haitata tämänpäiväistä hääjuhlaa. - Eihän tuolle voi kuin nauraa! Kristianilla on nyt sopivasti pilkettä silmäkulmassa häitä varten, Elisa naurahtaa. - Ei tällaisista jaksa kantaa huolta. Vaikka vihkimistä saattaakin katsoa satojatuhansia suomalaisia, ovat nämä silti meidän häät! Naimisiin me päästään mustista silmistä huolimatta, Kristian sanoo. Kuninkaalliset häät Nelosella tänään klo 20.00.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?