Pekka Himanen ja Jyrki69 viihtyivät Helsingin yössä - Viihde - Ilta-Sanomat

Pekka Himanen ja Jyrki69 viihtyivät Helsingin yössä

Jyrki Kataiselle tulevaisuusselvitystä kovaan hintaan tehnyt Pekka Himanen palasi vastikään Suomeen.

Jyrki Linnankivi ja Pekka Himanen hengailivat klubin avajaisissa.­

1.6.2013 12:12

Filosofi Pekka Himanen saapui eilen uuden Showroom -klubin avajaisiin yhdessä ystävänsä, The 69 Eyes -yhtyeen laulajan Jyrki Linnankiven kanssa. Klubi avattiin Makkaratalossa Helsingissä.

- Olen syksystä lähtien ollut Amerikassa kirjoitustöissä, joten nyt on innostavaa olla Suomessa. Saavuin Helsinkiin pari päivää sitten, Himanen kertoi. Tänä keväänä paljastui, että filosofi tekee pääministeri Jyrki Kataisen aloitteesta tulevaisuusselvityksen. Himaselta ja hänen tutkimusryhmältään tilattiin 700000 euron selvitys ilman kilpailutusta.

- Tällä kerralla Pekka on Jyrkin, mutta nyt Linnankiven kanssa, Linnankivi ei malttanut olla vitsailematta. Himanen ei tiennyt, kuinka kauan aikoo tällä kerralla viipyä Suomessa. Viimeksi hän vieraili Helsingissä huhtikuun puolivälissä, jolloin hän kertoi selvityksensä edistymisestä Säätytalolla. Ihmisillä on odotuksia sekä Himasta että myös Jyrki Linnankiveä kohtaan. Himaselta ilmestyy tulevaisuusselvitys ja Linnankiven The 69 Eyes -yhtye julkaisee uuden albumin.

- Me kilpailemme Pekan kanssa odotuksen suhteen. Uskon kuitenkin, että Pekan uutta teosta odottaa koko Suomi, Linnankivi arveli.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?