Pink nautti kesäillasta Hietaniemen uimarannalla - Viihde - Ilta-Sanomat

Pink nautti kesäillasta Hietaniemen uimarannalla

Tiistaina Helsingissä esiintynyt amerikkalaispoppari Pink nautti eilen lämpimästä illasta Hietaniemen uimarannalla Helsingissä.

Carey Hart ja Pink sekä heidän tyttärensä Willow Hietaniemen uimarannalla.­

30.5.2013 7:22

Laulaja saapui rannalle yhdessä aviomiehensä Carey Hartin ja ensi sunnuntaina kaksi vuotta täyttävän Willow-tyttärensä kanssa.

- Perhe näytti nauttivan Suomen kesästä ja ilta-auringosta kuten muutkin rannalla olleet. Pariskunta otti kuvia ja videoita tyttärestään ja maisemista, talviturkin rannalla samaan aikaan heittänyt Tommi Heino kertoi.

Laulajan ja hänen ammatikseen moottoripyörää ajavan miehensä tytär kahlasi vedessä vaippaansa myöden. Lisäksi hän teki hiekkakakkuja muoviastioilla, joita perheellä oli rannalla mukana.

- Ja välillä vaihdettiin vaippoja. Kukaan muu ei näyttänyt tunnistavan laulajaa, joten he saivat olla rauhassa.

Kun perhe lähti noin puolen tunnin kuluttua pois, nousi viereiseltä kalliolta ylös isompikokoinen mies.

- Se taisi olla perheen turvamies, Heino arveli.

Pink esiintyi tiistaina Hartwall Areenassa noin 12000 kuulijalle. Hän kiitteli yleisöä keskiviikkona alkuillasta Facebookissa.

- Suomi, te rokkasitte! hän kehui ja sai lukuisia kiitoksia suomalaisilta faneiltaan.

Pink konsertoi Helsingissä tiistaina.­

Laulaja ei ole ainoa maailmantähti, joka on nauttinut Helsingistä kaupunkiin osuneen kiertueensa aikana. Viime elokuussa Olympiastadionilla konsertoinut Madonna vietti kaupungissa yhteensä kolme päivää. Suurimman osan ajasta hän oli hotellihuoneessaan Kämpissä, mutta vieraili lastensa kanssa myös Linnanmäellä. Siellä laulaja uskaltautui itse ainakin vuoristoradan kyytiin.

Kun laulaja vieraili Suomessa elokuussa 2009, osti hänen mukanaan ollut avustaja tähdelle mikrosortseja Yrjönkadulla sijaitsevasta liikkeestä. Samalla reissulla Madonna vieraili myös helikopterikyydillä miljardööriliikemies Chaim "Poju" Zabludowiczin huvilalla.

Huhtikuussa Suomessa konsertoinut kanadalaislaulaja Justin Bieber teki myös ostoksia helsinkiläisissä kaupoissa. Hän vieraili parhaaseen ostosaikaan lauantaina ainakin Stockmannilla sekä Louis Vuitton -liikkeessä Esplanadilla.

Myös Britney Spears shoppaili Helsingissä, kun hän esiintyi kaupungissa lokakuussa 2011. Hän teki ostoksia ainakin Kämp Galleriassa sijaitsevassa kenkäkaupassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?