Illalla televisiossa: Kuka on salaperäinen tyttö Teemu Selänteen lapsuuden ajan filmissä? - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: Kuka on salaperäinen tyttö Teemu Selänteen lapsuuden ajan filmissä?

Selänteen perhe osallistui 70-luvun lopulla kuvauksiin, joissa valistettiin kansaa turvallisesta veneilystä.

Tuleva huippujääkiekkoilija Teemu Selänne on kuvassa 3. vasemmalta. Mutta kuka on pieni tyttö kuvan oikeassa laidassa?­

28.5.2013 15:30

Perhe tekee veneretken, osa 1 ja 2, Teema klo 21.55 ja 22.25 Sittemmin huippujääkiekkoilijana tunnetuksi tullut Teemu Selänne nähdään Elävä arkisto -sarjassa nuorena poikana vesillä perheensä kanssa. Esimerkillisesti pelastusliiveihin pukeutunut perhe neuvoo onnettomana veneilijänä esiintyvää Ensio Itkosta. Perheen mukana kulkee myös noin 3-vuotias tyttö Nitta. Onko Selänteillä siis vielä tytär? Ei suinkaan. Valistusfilmin ohjannut Hannu Karpo kertoi IS:lle halunneensa mukaan myös tyttölapsen kolmen Selänteen veljeksen lisäksi. Tyttö on saman Marvelan veneliikkeen omistajan tytär, jolta saatiin kuvauksia varten lainaan myös vene. Ensio Itkonen tuli sittemmin tunnetuksi Karpon kanssa tekemistään liikennevalistusohjelmista.

Spider Man 3, TV5 klo 21.00 Tobey Maguire ja Kirsten Dunst jatkavat Hämähäkkimiehen seikkailuja yhtä näyttävästi kuin aikaisemmissakin osissa. Hiekkamies (Thomas Haden Church) uhkaa New Yorkia.

Kaappaus keittiössä, MTV3 klo 21.00 Kari Aihinen selvittää tänään, miten opiskelijabudjetilla syödään hyvin.

Twilight – Epäilys, Nelonen klo 21.00 Vampyyrisarjan kolmas filmatisointi ei saanut enää kriitikkoja innostumaan, mutta elokuvilla on vankkumaton fanikuntansa. Kristen Stewart, Robert Pattinson ja Taylor Lautner jatkavat kolmiodraamaa.

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa. Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy huomenna. Se myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa hintaan 1,30€ + Ilta-Sanomien hinta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?