Illalla televisiossa: Tunnistavatko lapsesi korvalappustereot? - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: Tunnistavatko lapsesi korvalappustereot?

Lankapuhelin on jo muinaishistoriaa ja herättää sanana jopa hilpeyttä, mutta miten selittää nykyajan lapsille korvalappustereot?

Tämä soitin mullisti musiikinkuuntelun.­

27.5.2013 15:30

Design-klassikko: Sony Walkman, Teema klo 19.30 Vuonna 1979 myyntiin tullut kannettava, paristokäyttöinen c-kasettisoitin mullisti musiikin kuuntelun. Teeman design-klassikkoja käsittelevässä sarjassa väitetään jopa, että keksintö on vaikuttanut ihmisten identiteettiin ja käytökseen. Aikoinaan sen epäiltiin myös pilaavan nuorten kuulon. Sony Walkman -soitin on kuitenkin avannut tien kannettavien musiikkilaitteiden kehitykselle ja yleistymiselle. Nykyään musiikkia kuunnellaan paljon kännyköista, ja jos lankapuhelin on nykyajan lapsille jo vaikea selittää, miten sitten korvalappustereot?

MOT: Putingate, TV1 klo 20.00 Ajankohtaisohjelman rajun väitteen mukaan Putin-merkintä poliisin rekisteriin oli harkittu teko, kuten oli myös salaisen tiedon vuoto.

007 – Quantum of Solace, Nelonen klo 21.00 Bond-tyttöinä nähdään kylmäävä Olga Kurylenko ja Gemma Arterton. Agenttina häärää Daniel Craig.

Vares 2 – jäätynyt enkeli, Sub klo 21.00 Toisessa Vares-elokuvassa huumorin kukka kukkii. Juha Veijonen esittää nimiosaa, tämän jälkeen rooliin vaihtui Antti Reini.

Hellyyteni kohde, Fox klo 21.55 Jennifer Aniston näyttelee raskaana olevaa sosiaalityöntekijä Ninaa, joka ottaa alivuokralaiseksi homoseksuaalin Georgen (Paul Rudd). Parin välille kehittyvä ystävyys johtaa siihen, että Nina haluaakin Georgen eikä lapsen biologisen isän kasvattavan lapsen kanssaan.

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa. Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy keskiviikkoisin. Se myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa hintaan 1,30€ + Ilta-Sanomien hinta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?